A inceput SIHH 2019!

De-a lungul celor douazeci si opt de ani, SIHH - Salon International de la Haute Horlogerie Genève - si-a lasat amprenta asupra lumii orologere si a devenit un punct de referinta printre show-urile internationale dedicate ceasurilor, bazandu-se pe un concept unic care indeplineste atat asteptarile expozantilor, cat si pe cele ale vizitatorilor. La fiecare inceput de an, acest cadru minunat devine locul de intalnire in care sunt puse in scena creatii extraordinare ale celor mai renumite case orologere si ale celor mai talentati orologieri contemporani.

Cu 35 de expozanti (18 case consacrate si 17 orologieri independenti), printre care Vacheron Constantin, Cartier, IWC Schaffhausen, Piaget, Hermès, A. Lange & Söhne, Roger Dubuis, SIHH isi confirma statutul de punct cardinal incontestabil pe scena internationala a ceasornicariei mondiale.

Salon International de la Haute Horlogerie 2019 se desfasoara in Geneva – The Home of Watchmaking, Elvetia, in cadrul centrului de expozitii si congrese Palexpo. Pentru cea de-a 29-a editie, publicul larg - acum cu propria sa zi dedicata, joi, 17 ianuarie 2019 - devine parte a energiei fabuloase care anima spectacolul.

Astfel, in perioada 14-17 ianuarie 2019, peste 20.000 de vizitatori vor descoperi lumea de elita a Orologeriei Mondiale prin intermediul unei experiente interactive, originale si absolut unice. 

Cellini isi propune sa va tina la curent cu desfasurarea si noutatile intregului eveniment, urmarind blogul, cat si pagina noastra de Facebook.

#SIHH2019 #CelliniRomania #viataefrumoasaimpreuna