Baselworld 2018. Lumea ceasurilor si bijuteriilor

Astazi, 22 martie 2018, incepe Baselworld – cea mai mare expozitie care regrupeaza toti jucatorii din industria orologera si a bijuteriilor. Pentru cateva zile, timpul si atentia lumii, interesata de creatii si inovatii din aceste domenii, se indreapta catre cochetul oras elvetian Basel. 

Baselworld, cu cei 101 ani de existenta, este locul de intalnire a celor mai importante marci de ceasuri si bijuterii din lume, fiind totodata prilejul perfect pentru a se prezenta noi colectii si modele Fine Watchmaking si Fine Jewellery in atentia specialistilor, rivalilor de breasla, cat si publicului larg. Dincolo de asta, Baselworld este o experienta in sine, un spectacol unde fiecare creatie isi spune povestea.

Editia din acest an, care se incheie pe 27 martie 2018, va dezvalui, asa cum ne-a obisnuit, noutati si tendinte din lumea ceasurilor si bijuteriilor. Targul de la Basel va aduce sub acelasi acoperis producatori consacrati, precum Tissot, Hublot, TAG Heuer, Omega, Longines, Zenith, Leo Pizzo, Calvin Klein s.a.m.d.

Cellini este prezent la Baselworld si va transmite, pe parcursul intregului eveniment, cele mai interesante informatii. Ne puteti urmari pe conturile noastre de FacebookInstagramTwitter si Google+#Baselworld2018