Baselworld 2019 - Salon de Ceasuri si Bijuterii

Astazi, 21 martie 2019, incepe Baselworld  salon de ceasuri si bijuterii care regrupeaza jucatori din cele doua industrii creative. Pentru 6 zile, timpul si atentia lumii, interesata de creatii si inovatii din lumea ceasurilor si bijuteriilor, se indreapta catre cochetul oras elvetian Basel. 

Baselworld, cu cei 102 ani de existenta, este locul de intalnire al manufacturierilor de ceasuri si bijuterii din intreaga lume, fiind totodata prilejul perfect pentru a se admira noi colectii si modele Fine Watchmaking si Fine Jewellery. Salonul se adreseaza specialistilor, rivalilor de breasla, dar si publicului larg interesat. Dincolo de asta, Baselworld este o experienta in sine, un spectacol unde fiecare brand isi spune povestea prin creatiile sale! Istoria show-ului a inceput in anul 1917, iar denumirea oficiala de "Baselworld - The World Watch and Jewellery Show" este acceptata si promovata incepand cu anul 2003.


Editia din acest an, care se incheie pe 26 martie 2019, va dezvalui, asa cum ne-a obisnuit, noutati si tendinte din lumea ceasurilor si bijuteriilor, sub un nou concept si cu o mai mare vizibilitate in presa internationala. Salonul de la Baselworld 2019 aduce sub acelasi acoperis producatori consacrati de ceasuri si bijuterii precum TAG Heuer, Zenith, Hublot, Breitling, Carl F. Bucherer, Chronoswiss, Leo Pizzo, Ponte Vecchio Gioielli.

Suntem prezenti la Baselworld si vom transmite, pe parcursul intregului eveniment, cele mai interesante noutati prezentate de marcile din portofoliul CELLINI.

Ne puteti urmari pe Facebook si Instagram!

#Baselworld2019 #CelliniRomania