Damiani - cadouri prețioase de la Cellini!

Cele mai încântătoare expresii ale artizanilor bijutieri din Italia sunt oficial în România exclusiv la Cellini! Damiani este un brand de prestigiu în lumea bijuteriilor Fine Jewellery, cu creații deosebite care sunt manufacturate cu multă pasiune încă din anul 1924!

Casa de bijuterii Damiani concepe și produce piese din generație în generație, fără întrerupere, fiind o activitate întreprinsă în familie, de aceea multe secrete au rămas încă foarte bine păstrate! Enrico Damiani a fondat compania în 1924, la Valenza – o localitate din Italia renumită la nivel mondial pentru producerea de bijuterii. Creațiile Damiani sunt manufacturate handmade, fiecare detaliu fiind supus atenției și priceperii artizanilor bijutieri.  

Designul este un capitol extrem de important în filosofia companiei, astfel Damiani este considerat ca fiind un adevărat Trend Setter în industria bijuteriilor. Damiani concepe piese unice, fiind singura companie din lume care a obținut nu mai puțin de 18 premii Diamonds International Awards – un fel de Oscar al Bijuteriilor!

Bijuterii Damiani
Bijuterii Damiani

Damiani propune bijuterii din colecții consacrate, precum Belle Epoque, Margherita, Eden, D. Side etc., dar și exclusivități - masterpieces - realizate în exemplare unice. De asemenea, colecția de bijuterii Bridal prezintă inele solitaire certificate GIA, care se pot customiza de la zero, în funcție de preferințe, de la detalii precum carataj, tăietură și personalizare diamante, până la tehnica de gravură.

 

Brandul italian oferă în mod gratuit celor care achiziționează produsele sale un certificat de asigurare care protejează cumpărătorul împotriva furtului pentru o perioadă de 3 ani de zile. De asemenea, Damiani asigură două servicii gratuite post-vânzare (cu până la 90 de zile de la data achiziției): modificare mărime bijuterie (brățări, coliere și inele), respectiv opțiunea de gravură (nume, frază sau dată). Solicită mai multe detalii în magazine sau online pe cellini.ro!

 

Cele mai prețioase cadouri te așteaptă să le descoperi în magazinele Cellini Boutique din Băneasa Shopping City și Promenada Mall!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataFrumoasaImpreuna