Breitling Premier in Cellini Grand Boutique!

In perioada anilor 1940, cand o buna parte din tarile lumii erau combatante in cel de-al Doilea Razboi Mondial, Willy Breitling (nepotul lui Léon Breitling, fondatorul marcii) manufactura in neutra Elvetie ceasuri de bord pentru Royal Air Force (RAF). La acea vreme marca avea deja notorietate in industria aviatica si militara. Viziunea asupra Orologeriei l-a determinat pe Willy Breitling sa se gandeasca la un produs elegant si atragator care sa se adreseze lumii normale.

Astfel, colectia de ceasuri Premier de la Breitling are o semnificatie aparte pentru istoria marcii elvetiene, intr-o perioada in care designul ceasurilor de mana juca un rol extrem de important. Au fost primele modele de ceasuri Breitling care au avut numele colectiei inscriptionata pe cadran!

Ceasurile din actuala colectie Breitling Premier reflecta vremurile de altadata intr-un stil contemporan si elegant, impreuna cu performanta si calitatea cu care Breitling ne-a obisnuit de-a lungul timpului.


Premier B01 Chronograph 42

Ceasul Premier B01 Chronograph 42 este declarat flagship-ul colectiei Premier, fiind echipat cu celebrul Calibru 01 manufacturat in-house de Breitling - unul dintre cele mai performante mecanisme din lume!, cu certificare COSC si o rezerva de mers de pana la 70 de ore. Modelul este prezentat intr-o carcasa robusta din otel inoxidabil (42 mm), cu spatele transparent (geam safir) si cadran disponibil in doua culori: albastru si gri. In functie de culoarea cadranului se poate opta pentru curea/bratara din piele albastra de aligator, piele maro/neagra de nabuc sau bratara din otel inoxidabil. Cadranul atrage prin contrastul negru al celor doua contoare din dreptul orelor 3 si 9, respectiv a bezelului de minute si tahimetru. Indicatoarele de ora si minute au tehnologie Super-LumiNova.

Premier Chronograph 42

Marca elvetiana Breitling detine o reputatie prestigioasa atunci cand vine vorba de ceasuri cronograf, iar modelul Premier Chronograph 42 continua sa duca mai departe acest prestigiu. Performanta tehnologica este asigurata de Calibru 13 cu certificare COSC. Modelul prezinta contoare de minute si ore in dreptul indexurilor 12 si 6, respectiv un contoar mic de secunde in dreptul orei 9. Se caracterizeaza printr-o carcasa din otel inoxidabil (42 mm), iar cadranul poate fi ales dintre culorile albastru si negru - ambele cu scala de tahimetru. De asemenea, sunt disponibile 3 tipuri de curele/bratari: piele de aligator, piele de nabuc cu cusatura alba sau bratara din otel inoxidabil. Indicatoarele de ora si minute au tehnologie Super-LumiNova.

Breitling Premier
Breitling Premier

Premier Automatic 40

Breitling Premier Automatic 40 reprezinta o adevarata admiratie a stilului, fiind probabil ceasul care evoca cel mai evident eleganta anilor 1940 din intreaga colectie Premier. La interiorul carcasei din otel inoxidabil (40 mm) se regaseste Calibru 37 cu certificare COSC. Cadranul poate fi ales dintre 3 culori disponibile, antracit, albastru sau gri, iar cureaua/bratara poate fi din piele de aligator, piele de nabuc sau otel inoxidabil. Cadranul, simplu si elegant, este infrumusetat de bezelul alb care indica minutele. Nu in ultimul rand, se remarca finetea contoarului de secunde in dreptul orei 6. Indicatoarele de ora si minute au tehnologie Super-LumiNova.

Breitling Premier
Breitling Premier

Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green, editie limitata

Ceasul Breitling Premier B01 Chronograph Bentley, cu o prezenta British racing green, celebreaza parteneriatul dintre doua branduri cu o istorie extraordinara! Detaliile lui Breitling Premier B01 Chronograph Bentley sunt inspirate de la bordul sportiv al masinii de curse “Blower” Bentley 1929. Ceasul, in editie limitata, evoca trecutul glorios al “Bentley Boys”, care intre 1924 si 1930 au castigat de 5 ori faimoasa “Cursa de 24 de ore de la Le Mans”! Modelul este echipat cu celebrul Calibru 01 manufacturat in-house cu certificare COSC, care poate fi vazut la lucru datorita capacului din spate transparent (geam safir). Acesta asigura o rezerva de mers de pana la 70 de ore.

Breitling Premier
Breitling Premier

Datorita culorii sale verzi (British racing green – BRG), cadranul are o prezenta excentrica care poate fi continuata prin alegerea curelei de piele in aceeasi nuanta de culoare. Sunt prezente doua contoare in dreptul orelor 3 si 9, respectiv o fereastra de data in dreptul orei 6. Nu in ultimul rand, pe laterala din stanga a cadranului este inscriptionat vizibil numele “Bentley”, iar pe spatele carcasei de 42 mm se regaseste gravat logo-ul constructorului britanic de automobile. 

 

Te asteptam in Cellini Grand Boutique din Baneasa Shopping City Bucuresti sa descoperi ceasurile Breitling din colectia Premier! De asemenea, poti solicita detalii online pe cellini.ro!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna