Calibrul 321 s-a intors!

Asteptarea a luat sfarsit: faimosul Calibru 321 s-a intors! Odata cu celebrarea a 50 de ani de la primii pasi pe Luna, OMEGA a dezvaluit oficial primul ceas Speedmaster Moonwatch al vremurilor noastre echipat cu unul dintre cele mai faimoase calibre din industria ceasurilor.

 

Istoria Calibrului 321

Calibrul 321, apreciat pentru designul sau inconfundabil, a fost primul mecanism utilizat de OMEGA pentru modelul Speedmaster din anul 1957. A devenit faimos prin prima iesire in spatiu la mana americanului Ed White (Speedmaster ST 105.003) si mai ales prin misiunea Apollo 11 de cucerire a Lunii (Speedmaster ST 105.012). Dupa mult timp in care s-au facut cercetari si reconstructii intr-un laborator dedicat exclusiv acestui proiect, Calibrul 321 a renascut pastrand liniile si specificatiile originale, cu o atingere contemporana!

Speedmaster Moonwatch 321 Platinium
Speedmaster Moonwatch 321 Platinium

Speedmaster Moonwatch 321 Platinum

Calibrul 321 poate fi admirat la nesfarsit gratie capacului transparent, din cristal safir, prezent pe noul ceas Speedmaster Moonwatch 321 Platinum! Cum deja numele indica, cronograful de 42 mm este manufacturat dintr-un aliaj special din platina cu aur. Designul asimetric al carcasei este inspirat din a patra generatie Speedmaster (ST 105.012 – modelul care a fost prezent pe Luna!) si continua cu o curea neagra din piele, cu catarama din platina. De asemenea, ceasul are bezelul din ceramica neagra impreuna cu nelipsita scala tahimetrica smaltuita. Explorarea detaliilor lui Speedmaster Moonwatch 321 Platinum nu se opresc aici: cadranul prezinta particularitatea unor insertii din onix, iar indexurile si indicatoarele sunt realizate din aur alb de 18K, excelent contrastate de culoarea neagra - “deep black”. O aparitie inedita este data de cele 3 subcadrane “meteorit”. OMEGA a utilizat pentru aceste subcadrane mici fragmente de meteorit lunar, ca un veritabil tribut pentru Calibrul 321 ce a fost prezent pe Luna!

 __

Pentru fanii colectiei Speedmaster, cat si pentru cei care isi doresc un ceas Moonwatch care sa reflecte istoria cuceririi Lunii, cronograful Speedmaster Moonwatch 321 Platinum, echipat cu faimosul Calibru 321, este cu siguranta o alegere de exceptie!

Solicita detalii despre colectia de ceasuri OMEGA Speedmaster in Cellini Grand Boutique din Baneasa Shopping City Bucuresti sau online pe cellini.ro!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna