CALVIN KLEIN - No time like the first

In cea mai actuala campanie CALVIN KLEIN, intitulata No time like the first, brandul american ne reaminteste de pretiozitatea momentelor din viata si de faptul ca “nimic nu se compara cu prima oara”. In cadrul unei peisaj natural din comitatul Los Angeles, cu o sosea aleasa ca simbol al libertatii si descoperirii unor noi experiente, campania transmite - intr-un mod tineresc, activ si modern - emotia incomparabila a primei experiente, fie ca vorbim de prima privire, prima atingere, prima aventura, primul rasarit!

Brandul fashion, apreciat pentru reflexia tendintelor actuale in materie de moda si stil de viata urban, isi continua misiunea creativa si propune noi colectii de ceasuri si bjiuterii, cu inspiratie americana si calitate swiss made, care atesta designul autentic si indraznet prin culoare, forma si material.


Noile colectii CALVIN KLEIN sunt disponibile la CELLINI!

Colectia CALVIN KLEIN compete prezinta ceasuri barbatesti cu forme geometrice moderne, pretabile atat stilului clasic (gratie prezentei otelului inoxidabil), cat si pentru abordarea unui look de “city boy” (prin alegerea unei curele din cauciuc). Colectia de ceasuri CALVIN KLEIN established, atat pentru barbati, cat si pentru femei, propune un stil retro cu accent pe design si finisari, pentru o imagine intotdeauna chic! De asemenea, colectia CALVIN KLEIN #MYCALVINS este dedicata femeilor care isi doresc un ceas fashion si vibrant prin puterea culorii! (set de 3 curele interschimbabile incluse)

In privinta bijuteriilor pentru femei, regasim colectia CALVIN KLEIN unified care se caracterizeaza printr-o infatisare minimalista cu o atingere sofisticata, fiind gata oricand sa inspire incredere! CALVIN KLEIN clink impresioneaza prin geometrie si stilul articulatiilor bijuteriei, iar colectia CALVIN KLEIN unpaired propune o asimetrie contemporana a elementelor, pentru un outfit care sa starneasca curiozitate!

 

Noile ceasuri si bijuterii CALVIN KLEIN, din colectia primavara-vara 2019, sunt disponibile in stoc sau la comanda in magazinele Cellini sau online pe cellini.ro!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna


Din tot timpul pe care il ai…

Nimic nu se compara cu prima oara.

Prima privire

Prima atingere

Prima aventura

Primul rasarit

Viata este despre primele experiente.

Traieste fiecare zi ca si cum ar fi prima oara!

#MYCALVINS