Calvin Klein watches & jewelry prezinta colectia 2017 in Romania

Calvin Klein watches + jewelry, alaturi de CELLINI, reprezentantul unic in Romania al brandului, au prezentat joi, 22 iunie, colectiile de ceasuri si bijuterii 2017.

Caracterizate prin minimalism si linii fluide, senzuale si avand ca sursa principala de inspiratie viata de zi cu zi, colectiile Calvin Klein watches + jewelry 2017 sunt definite de o imagine urban-sexy. Liniile rafinate ale suprafetelor metalice sunt definite de curbe senzuale care isi au ca sursa de inspiratie corpul uman si care creaza un design usor de recunoscut, insa totodata nou si inovator.

La eveniment au fost invitati unii dintre cei mai renumiti jurnalisti si bloggeri de lifestyle, fashion si beauty din Romania,  care au avut placerea de a admira colectiile Calvin Klein lansate in acest an: iconicul ceas Calvin Klein minimal, sublimul Calvin Klein chic, modernul Calvin Klein city, elegantul Calvin Klein dainty – toate aflate in campania globala de advertising 2017 – precum si atragatoarele bijuterii Calvin Klein addict, clasicele Calvin Klein hook si fluidele Calvin Klein informal.

O revenire la stilul clasic. Brandul a dat nastere unei colectii caracterizate prin formele simple si naturale, care reflecta valorile intrinsece ale Calvin Klein si care reafirma spiritul de trendsetter al marcii.

Galeria AnnArt, cunoscuta pentru sprijinul acordat artistilor plastici contemporani, a fost spatiul ideal de desfasurare a evenimentului inspirat de arta si de stilul de viata urban. Expuse printre operele galeriei, vizualurile campaniei Calvin Klein din acest an s-au armonizat cu atmosfera chic-minimalista a evenimentului. Realizata in alb-negru, campania ilustreaza tineretea si dinamismul caracteristic spiritului american al brandului, prin modele selectate de insusi Raf Simons, Calvin Klein Chief Creative Officer.

Noile colectii Calvin Klein watches + jewelry sunt disponibile in reteaua magazinelor Cellini.

DESPRE CALVIN KLEIN watches + jewelry

In 1997, Designerul american Calvin Klein, impreuna cu Swatch Group, si-au combinat formidabilul talent pentru a crea Calvin Klein watches + jewelry, un brand caracterizat de linii grafice, deosebite, rafinate si totodata contemporane. Odata cu acest concept, un nou si inimitabil tip de ceas lua nastere - ceasul accesoriu pentru moda. Astazi, peste 200 modele, toate manufacturate in Elvetia, concepute atat pentru barbati, cat si pentru femei, impodobesc vitrinele a sute de magazine aflate in peste 80 de natiuni.