CEASURILE LA GRANDE CLASSIQUE DE LONGINES

 Atunci cand eleganta este imbracata in culori

Colectia La Grande Classique de Longines cuprinde ceasuri de o frumusete atemporala care ies in evidenta datorita carcasei foarte subtiri. Astazi, Longines adauga noi caracteristici acestei linii emblematice, pe care a imbogatit-o cu diverse culori.

Colectia La Grande Classique de Longines a fost lansata in anul 1992. De atunci, aceste ceasuri au devenit simbolul elegantei clasice a brandului.

Astazi, brandul orologer elvetian adauga si mai mult rafinament acestei linii, propunand mai multe culori pentru cadran si bratara. Nuante de roz, albastru si alb scot in evidenta aceste piese elegante create pentru a marca cele mai speciale momente ale vietii.

La fel ca celelalte modele ale colectiei La Grande Classique de Longines, noile ceasuri se remarca prin finetea carcasei de otel ce masoara 4.20 mm sau 4.45 mm.

Noile ceasuri pastreaza toate caracteristicile modelelor care au facut din aceasta colectie un succes la nivel international si redau perfect eleganta si traditia renumitului brand Longines.