CEASURILE OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN MASTER CHRONOMETER

Ceasurile OMEGA din colectia Planet Ocean Master Chronometer sunt renumite pentru precizia, performanta si stilul lor inconfundabil. Colectia este certificata METAS (Institutul Federal Elvetian de Metrologie) si vine in 2016 cu noi dimensiuni si mecanisme, bezeluri si materiale inovatoare cum ar fi aurul de 18K Sedna™, Liquidmetal®, cauciuc si ceramica.

“Aceste ceasuri sunt extraordinare datorita mecanismelelor si tehnologiilor revolutionare folosite.”

Bezel din cauciuc si ceramica

Noul bezel pentru scufundari este rezultatul amestecului dintre cauciuc si ceramica. Primele 15 minute din bezelul acestui ceas sunt acoperite de cauciuc portocaliu, in timp ce pentru marcaje a fost folosit faimosul Liquidmetal®. Carcasa din otel inoxidabil de 43.5 mm are un cadran negru din ceramica si este completata de o curea texturata din cauciuc. Ceasul este pus in miscare de OMEGA Master Chronometer 8900.

 

Un GMT pentru noapte si zi

O alta premiera pentru OMEGA este bezelul bi-ceramic, folosit pentru versiunea GMT. Cromatica sa cotrastanta este utila pentru diferentierea orelor zilei de cele ale noptii. Carcasa ceasului este realizata din otel inoxidabil, iar cadranul din ceramica neagra. O inovatie este si cureaua, alcatuita din doua materiale: piele pe exterior si cauciuc moale pe interior. Noul mecanism Master Chronometer GMT 8906 da viata acestui model extraordinar.

 

Noul Cronograf Ceasul OMEGA Planet Ocean 600m Co-Axial Master Chronometer Chronograf este impresionant, avand o carcasa cu diametrul de 45.5 mm. Compusa din otel inoxidabil si aur de 18K Sedna™, carcasa este completata de un bezel albastru din ceramica, ale carui marcaje au fost realizate prin tehnologia OMEGA Ceragold™. Ceasul este echipat cu noul mecanism OMEGA Master Chronometer Chronograph.

 

Noua colectie OMEGA Planet Ocean Master Chronometer va fi disponibila din iulie 2016. Vezi toate ceasurile OMEGA disponibile acum in magazine: www.cellini.ro/Omega