Cele mai frumoase bijuterii cu perle

Este aproape imposibil sa nu le remarci, ci din contra te vei indragosti indata de frumusetea lor. Perlele sunt senzuale, rafinate si gata oricand sa iti ofere admiratie! In garderoba femeilor care iubesc eleganta si perenitatea stilului clasic, bijuteriile cu perle sunt adevarate piese de rezistenta!

Popularitatea perlelor de-a lungul timpului

Perlele sunt pietre pretioase care au innobilat tinutele aristocratilor, insa detin origini mult mai vechi. Inca din Antichitate perlele au fost adorate de Afrodita, zeita frumusetii din Grecia Antica, care conform legendei s-au nascut, asemenea perlelor, dintr-o scoica, dar si de ultima regina a Egiptului, Cleopatra. Incepand cu Epoca Renasterii au inceput sa fie foarte populare la Casele Regale din intreaga lume.  

In preajma Primului Razboi Mondial s-a patentat si s-a inceput fabricarea in Japonia a perlelor de cultura. Epoca femeilor moderne a facut ca perlele de cultura sa devina din ce in ce mai cautate. Odata cu promovarea lor de catre Coco Chanel, perlele au inceput sa accesorizeze din ce in ce mai mult tinutele zilnice ale doamnelor. Vestita creatoare de moda era recunoscuta pentru siragurile de perle pe care le purta, promovand astfel o miscare a purtarii accesoriilor nepretioase care sa fie accesibile tuturor femeilor. A fost considerat un adevarat fenomen in lumea bijuteriilor!

Bijuteriile cu perle si accesorizarea lor cu tinutele vestimentare

Nu mai reprezinta deloc un mister faptul ca o rochie simpla impreuna cu un set de bijuterii cu perle iti poate transforma tinuta intr-una eleganta si de efect. Bijuteriile cu perle se potrivesc cu succes multor ocazii si evenimente din viata ta, fie ca vorbim de tinute de gala, tinute business-office sau la infrumusetarea rochiei de mireasa! Alaturi de popularitatea purtarii bijuteriilor cu diamant, bijuteriile cu perle sunt la fel de apreciate pentru tinute spectaculoase, cu care sa nu dai niciodata gres!

Descopera colectia de bijuterii cu perle de la Eva Nobile

Esti in cautarea celor mai frumoase bijuterii cu perle? Te asteptam sa le descoperi in magazinele Cellini sau poti comanda online pe cellini.ro! Colectia de bijuterii cu perle de la Eva Nobile intruneste toate motivele pentru care sa fii admirata si, totodata, sa accesorizeze tinutele tale pentru mici spectacole in fiecare zi!

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele noastre! 

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna