Cele mai frumoase cadouri!

La CELLINI poti sa descoperi, oricand esti in cautare, Cele mai frumoase cadouri! Te asteptam in magazine, cat si online pe cellini.ro, pentru cele mai stralucitoare colectii de bijuterii de la branduri de prestigiu, dar si cele mai noi colectii de ceasuri originale - insotite de certificate de autenticitate - provenite, in calitate de parteneri autorizati, direct de la producatori.

 

Cele mai frumoase cadouri pentru EA

Descopera colectii de bijuterii simple sau decorate cu pietre pretioase sau semipretioase care se potrivesc oricarui tip de personalitate si care se adapteaza cu usurinta stilurilor vestimentare de zi cu zi! Fie ca vorbim de bijuterii fashion-urbane (Carezze, CALVIN KLEIN), de bijuterii care pun accent pe eleganta si aparitii vibrante (Maria Granacci, Eva Nobile) sau de creatii Fine Jewellery de mare rafinament si note luxury (Leo Pizzo, Casato, Fabergé – in exclusivitate la Cellini). De asemenea, nu lipsesc modele si colectii de ceasuri pentru femei, manufacturate din aur, cu indexuri care prezinta diamante sau bratari delicate, in stil bijuterie.

Cele mai frumoase cadouri pentru EL

Descopera o diversitate de modele si colectii de ceasuri 100% elvetiene (Swiss Made), actualizate periodic sau care pot fi comandate la cerere in functie de disponibilitate, care acopera cele mai exigente preferinte. De la ceasuri barbatesti clasice, pe quartz sau automatice, la cronografe sportive sau ceasuri cu mecanisme/calibre care prezinta complicatii orologere spectaculoase! Marci de ceasuri premium precum Cartier, Vacheron Constantin, Hublot, IWC Schaffhausen sunt in exclusivitate la Cellini! De asemenea, brandul de bijuterii Dogma (bratari barbatesti, butoni etc.) se adreseaza exclusiv domnilor care isi doresc o aparitie impecabila prin alegerea accesoriilor potrivite!

Cele mai frumoase cadouri pentru copii

Se pot achizitiona in exclusivitate bijuteriile de la Bambini Preziosi. Acestea sunt concepute din materiale atent selectionate, fiind adaptate pielii delicate a copiilor, cat si varstei acestora. Bijuteriile pentru copii Bambini Preziosi sunt cadoul perfect pentru botezuri si aniversari.

Cele mai frumoase cadouri corporate  

Se pot comanda cadouri deosebite pentru diversele ocazii speciale dintr-o companie, de la produse accesibile pana la produse de lux, in functie de cultura organizationala si bugetul alocat. Solicita o sesiune de consultanta specializata la adresa de e-mail [email protected] pentru a primi o oferta personalizata.

 

Consideram ca nimic nu depaseste emotia unui cadou, daruit din toata inima!

Inspira-te in magazine sau online pe cellini.ro si alege sa oferi un cadou pretios celor dragi!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna