Cellini Art Society Affair, ediția a 2-a

Update 22 noiembrie:

Al doilea eveniment în cadrul proiectului de responsabilitate socială Cellini Art Society, vernisajul Cellini Art Society Affair – Ediția a 2-a, ce a avut loc în data de 21 noiembrie 2019, în cadrul Galei CAESAR Awards, s-a încheiat cu succes și, bineînțeles, reușite!

Toate fondurile obținute în urma licitației celor mai frumoase lucrări ale tinerilor artiști români vor fi donate pentru dotarea și susținerea atelierelor Universității Naționale de Arte București! Mulțumiri tuturor celor care au susținut această cauză!  

Mai multe fotografii de la vernisajul Cellini Art Solicity Affair - Ediția a 2-a pot fi vizualizate pe pagina noastră de Facebook.

 

Cellini Art Society încurajează creativitatea, originalitatea, pasiunea, conceptualismul și inovația cultural-artistică în România. În baza acestei filosofii, încă de anul trecut, de când am lansat prima ediție Cellini Art Society Affair (mai multe detalii aici), ne-am propus să devenim un punct de sprijin important pentru tinerii artiști români, dar și un reper pentru toți iubitorii de artă!

 

Cellini Art Society Affair, ediția a 2-a, va avea loc în data de 21 noiembrie 2019, la hotel Athénée Palace Hilton din București, în cadrul Galei CAESAR Awards 2019, unde vom organiza un vernisaj în cadrul căruia se vor licita creațiile artistice ale tinerilor studenți de la UNArte.

Lucrările înscrise în licitație vor contribui la susținerea și dotarea cu materiale a atelierelor Universității Naționale de Arte București.

Prezentarea lucrărilor licitate poate fi vizualizată accesând următorul link. Regulamentul este disponibil aici.

___

Organizator CELLINI in beneficiul UNArte

Parteneri media: CAESAR, Temporis, Glamour, Bazaar, Igloo, Banchiza Urbană, Smart Radio

___

Urmăriți-ne în continuare pentru mai multe detalii, dar și pentru demersurile viitoare!

#CelliniArtSociety #CelliniArtSocietyAffair

#CelliniRomania #ViataEFrumoasaImpreuna