Cellini Art Society

Update 14 decembrie:

Primul eveniment in cadrul Cellini Art Society, vernisajul Cellini Art Society Affair, ce a avut loc in data de 13 decembrie 2018, s-a incheiat in cel mai frumos mod posibil! 
Toate fondurile obtinute in urma licitatiei celor mai frumoase lucrari ale studentilor romani de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti vor fi donate proiectului Grivita 53 – Primul teatru construit impreuna! Multumiri tuturor celor care au sustinut tinerii artisti alaturi de noi! 

Mai multe fotografii de la vernisajul Cellini Art Solicity Affair pot fi vizualizate pe pagina noastra de Facebook.

 

Cellini Art Society – Sustinem arta pentru urmatorii 100 de ani!

Din cele mai vechi timpuri, arta, in diversele ei forme si manifestari, a detinut un rol primordial in dezvoltarea societatilor din intreaga lume. Aceste mosteniri sunt pretuite in zilele noastre peste tot in lume, ca o reverenta a contemporaneitatii in fata pionierilor acestei forme de exprimare cultural-artistice.

Inca din anul 1999, ne-am asumat misiunea de a continua traditia inceputa in perioada Renascentista de celebrul artist-bijutier Benvenuto Cellini (1500 - 1571). Nobletea si traditia acestui nume, dar si valorile solide si autentice dupa care se ghideaza cultura organizationala CELLINI Romania – Incredere, Emotie, Rafinament si Prestigiu, ne-au adus inevitabil in fata unui proiect Corporate Social Responsibility (CSR) cu totul special, de care suntem foarte entuziasmati, dedicat miscarii artistice din Romania.

 

Iubim arta si facem primul pas in sustinerea acesteia in Romania!

Proiectul de responsabilitate sociala Cellini Art Society isi propune sa devina unul dintre principalii promotori ai artei contemporane si sa contribuie la o mai buna intelegere a importantei acesteia! In plus, dorim sa acordam un sprijin real tinerilor artisti romani prin:

- sustinerea tinerilor artisti in efortul lor de afirmare prin acordarea de burse de studiu in strainatate;
- sustinerea de cursuri de pregatire, conferinte, seminare, intalniri si mese rotunde de sensibilizare, informare si formare a opiniei publice, expozitii cu si fara vanzare (pictura, sculptura, obiecte de cult, obiecte de arta, etc.), in vederea educarii creativitatii si a imbogatirii nivelului cultural-artistic;
- organizarea de cursuri de initiere a tinerilor amatori/pasionati de arta;
- promovarea artei contemporane in tara si strainatate;
- promovarea formelor de expresie artistica;
- conceperea si sustinerea initiativelor artistice/culturale;
- crearea de evenimente in scopul sustinerii participarii artelor la actul dialogului cultural-artistic.

 

Evenimentul Cellini Art Society Affair

Cellini Art Society doreste sa incurajeze creativitatea, originalitatea, pasiunea, conceptualismul si inovatia cultural-artistica in Romania. In baza acestei filosofii, proiectul CSR isi propune sa devina un punct de sprijin important pentru tinerii artisti romani, dar si un reper pentru toti iubitorii de arta din tara.

Primul eveniment in cadrul Cellini Art Society, Cellini Art Society Affair va avea loc in data de 13 decembrie 2018, in parteneriat cu UNARTE si Artmark, cand vom organiza un vernisaj, in cadrul caruia se vor licita creatii artistice ale tinerilor studenti la UNARTE, in beneficiul proiectului Grivita 53 – primul teatru construit impreuna, de la zero, dupa anul 1946! Mai multe informatii despre cauza aici.

Prezentarea lucrarilor licitate poate fi vizualizata accesand urmatorul link. Regulamentul poate fi consultat aici

__

Urmariti-ne in continuare pentru mai multe detalii, dar si pentru demersurile viitoare!

#CelliniArtSociety #artaefrumoasaimpreuna #viataefrumoasaimpreuna #daruieste #csr