Cellini, partener de incredere la Premiile Gopo 2019!

Update: 

Premiul Gopo 2019 pentru "CEL MAI BUN FILM" a fost castigat de "MOROMETII 2", in regia lui Stere Gulea, producatori Tudor Giurgiu, Oana Giurgiu (Libra Film Productions). Pelicula cinematografica “Morometii 2” castigat 10 premii in cadrul celei mai importante seri dedicate filmului romanesc!

 

Invitata speciala Cellini, Anca Sînă Serea ne-a incantat cu prezenta sa superba, alaturi de stralucitoarele bijuterii de la Casato - colier si cercei cu diamante din colectia “Vie en Rose”.

Actrita Victoria Răileanu, prezentatoarea Premiului Gopo 2019 pentru "CELE MAI BUNE COSTUME”, a purtat cercei si bratara Maria Granacci. Creatorea de costume Dana Păpăruz a castigat Premiul Gopo pentru “CELE MAI BUNE COSTUME”, pentru filmul “Morometii 2”. Premiul a fost oferit de CELLINI Romania!

Actorul Alexandru Ion, prezentator al Premiului Gopo 2019 pentru "Cele mai bune costume", a accesorizat la mana sa un prestigios ceas Cartier.

Actrita Iulia Lumânare a castigat Premiul Gopo pentru “CEA MAI BUNA ACTRITA INTR-UN ROL SECUNDAR”, pentru filmul “Pororoca”. Tinuta sa a fost infrumusetata cu setul de bijuterii de la Maria Granacci, cercei si inel din aur roz cu quartz si zircon.

Cosmina Stratan a castigat Premiul Gopo pentru “CEA MAI BUNA ACTRITA INTR-UN ROL PRINCIPAL”, pentru filmul "Dragoste 1. Caine". Tinuta sa a fost accesorizata cu stralucirea cerceilor de la Casato!

Actrita Dorotheea Petre, nominalizata la Premiul Gopo pentru "Cea mai buna actrita intr-un rol principal", a stralucit impreuna cu bijuteriile Casato. 

Actrita Anca Florescu a accesorizat tinutei sale cerceii Casato impreuna cu bratara Maria Granacci.

Oana Zamfir, prezentatoarea emisiunii “Ca-n filme” de la Digi 24, a purtat o tinuta accesorizata cu bijuterii de la Maria Granacci si Casato.

Lista tuturor castigatorilor o puteti vizualiza aiciAlbumul evenimentului este disponibil pe pagina de facebook Cellini

 

CELLINI a fost partener exclusiv Bijuterii si Ceasuri la Gala Premiilor Gopo 2019! 

Toate bijuteriile care au accesorizat tinutele actritelor si protagonistelor sunt disponibile in exclusivitate la CELLINI!

Credit Foto: Vlad Catana 

__

La Gala Premiilor GOPO (editia a XIII-a), ce se va desfasura pe 19 martie 2019, CELLINI accesorizeaza tinutele protagonistelor cu cele mai actuale colectii de bijuterii, creatii ale unor branduri prestigioase: Maria Granacci, Casato, Leo Pizzo, Fabergé. Bijuteriile care vor da un plus de stralucire acestui eveniment sunt disponibile in exclusivitate la CELLINI!

In cadrul decernarii premiilor, vom acorda premiul GOPO pentru “CELE MAI BUNE COSTUME”. Nominalizarile la aceasta categorie sunt: Malina Ionescu pentru filmul „Charleston 2017”, Elena Fratila pentru filmul „Dragoste 1. Caine”, Iuliana Vilsan pentru filmul „Imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari”, Dana Paparuz pentru filmul „Morometii 2” si Cristina Serbu pentru filmul „Un print si jumatate”.

Gala Premiilor Gopo premiaza anual valorile cinematografiei romanesti actuale, fiind echivalentul Premiilor Oscar (SUA) , BAFTA (Marea Britanie) sau César (Franta). Teatrul National I.L. Caragiale din Bucuresti va fi gazda acestui eveniment. 

Premiile Gopo se decerneaza din anul 2007, in memoria si onoarea directorului de film Ion Popescu-Gopo, primul director roman de film premiat Palme d’Or. Trofeul Gopo este o sculptura din bronz realizata de artistul roman Adrian Ilfoveanu si intruchipeaza personajul principal din animatia cinematografica GOPO.

Toate categoriile si nominalizarile Premiilor Gopo 2019 pot fi vizualizate aici

Un moment emotionat la editia din acest an va fi omagierea actorilor Constantin Dinulescu cu “Premiul pentru Intreaga Activitate” si Ileana Stana Ionescu cu "Premiul pentru Intreaga Cariera". Nu in ultimul rand, maestrul de lumini Ion Nica va primi “Premiul Special”.

 

Gala Premiilor Gopo 2019 este organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc impreuna cu Asociatia Film si Cultura Urbana, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, Teatrului National Bucuresti si Babel Communications.

Ca si in editia trecuta, CELLINI este sponsor principal al evenimentului!

In 2018, Premiul GOPO pentru "Cel mai bun film" a fost castigat de "UN PAS IN URMA SERAFIMILOR", in regia lui Daniel Sandu.

 

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu desfasurarea evenimentului si alte surprize!