Cellini, partener principal al Galei Premiilor Gopo 2018

Update: 

Premiul Gopo 2018 pentru "CEL MAI BUN FILM" a fost castigat de "UN PAS IN URMA SERAFIMILOR", in regia lui Daniel Sandu.

O seara pretioasa impreuna cu Manuela Hărăbor, prezentatoarea Premiului Gopo 2018 pentru "CELE MAI BUNE COSTUME”. Tinuta a fost completata de cerceii si inelul Casato. Creatoarea de moda Doina Levintza a castigat Premiul Gopo pentru “CELE MAI BUNE COSTUME”, pentru filmul “6,9 pe scara Richter”. Premiul a fost oferit de CELLINI, de 20 de ani expertii in diamante, bijuterii si ceasuri.

Actrita Diana Spătărescu a reusit o performanta extraordinara si de neuitat in cariera sa cinematografica: primul sau Premiu Gopo pentru “CEA MAI BUNA ACTRITA INTR-UN ROL SECUNDAR”. Tinuta sa a fost accesorizata cu cerceii Leo Pizzo.

Tinuta actritei Cristina Flutur, nominalizata pentru “CEA MAI BUNA ACTRITA INTR-UN ROL PRINCIPAL”, a fost accesorizata cu cerceii Leo Pizzo.

Iulia Rugină (regizoare, scenarista si scenografa), nominalizata pentru „CEL MAI BUN REGIZOR”/ „CEL MAI BUN SCENARIU”, a purtat la elegantele bijuterii marca Maria Granacci.

Prezentatoarea TVR Camelia Văcaru a avut o tinuta accesorizata cu cercei si inel marca Maria Granacci. 

Lista tuturor castigatorilor o puteti vizualiza aici. Albumul oficial al evenimentului este disponibil pe pagina de facebook Cellini

__

La Premiile Gopo (editia a XII-a), ce vor avea loc pe 27 martie 2018, CELLINI accesorizeaza tinutele actritelor nominalizate cu cele mai noi colectii de bijuterii, creatii ale unor branduri prestigioase: Fabergé, Leo Pizzo, Casato, FA Gioielli, Maria Granacci. De asemenea, premiul pentru “Cele mai bune costume” va fi acordat de catre CELLINI Romania, de 20 de ani experti in bijuterii. 

Gala Premiilor Gopo premiaza anual valorile cinematografiei romanesti actuale, fiind echivalentul Premiilor Oscar (SUA) , BAFTA (Marea Britanie) sau César (Franta). Teatrul National I.L. Caragiale din Bucuresti va fi gazda acestui eveniment. 

Premiile Gopo se decerneaza din anul 2007, in memoria si onoarea directorului de film Ion Popescu-Gopo, primul director roman de film premiat Palme d’Or. Trofeul Gopo este o sculptura realizata de artistul Adrian Ilfoveanu si intruchipeaza personajul principal din animatia cinematografica GOPO.

Toate categoriile si nominalizarile Premiilor Gopo 2018 pot fi vizualizate aici

Un moment emotionat la editia din acest an va fi omagierea actorilor George Mihaita si Vladimir Gaitan cu "Premiul pentru Intreaga Cariera". 

Gala Premiilor Gopo 2018 este organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, Babel Communications si Ministerului Culturii si Identitatii Nationale.Premiul Gopo 2018 pentru "Cel mai bun film" a fost castigat de "UN PAS IN URMA SERAFIMILOR".