Cellini participa la cel mai mare Targ de Nunti din Romania

CELLINI participa la a XXIII-a editie a Targului Ghidul Miresei, care se desfasoara la Romexpo Bucuresti, incepand de astazi, 23 februarie, pana duminica, 25 februarie 2018. Astfel, mirii 2018 vor avea ocazia sa aleaga dintre cele mai noi colectii de bijuterii, inele si verighete apartinand unor branduri prestigioase comercializate in reteaua magazinelor Cellini: Insieme, Furrer Jacot, Maria Granacci, Bambini Preziosi.

 

Targurile Ghidul Miresei sunt recunoscute pentru dimensiunea lor si numarul record de vizitatori de la fiecare editie. Un numar de peste 26.000 de vizitatori la o suprafata de expunere de aproape 10.000 de mp cu sute de firme din domeniu, o lista impresionanta de vedete prezente la targ in calitate de expozanti sau invitati, oferte speciale si reduceri dedicate evenimentului sunt performantele care recomanda Ghidul Miresei pe piata organizatorilor de targuri de nunti.

In parteneriat cu Romexpo, Ghidul Miresei organizeaza incepand din 2011 trei editii anuale de targ (iarna, primavara si toamna) pentru a pune la dispozitie spatiul perfect de intalnire dintre viitori miri si cei care ii vor ajuta sa isi organizeze evenimentul asa cum au visat.

Pe toata perioada targului vizitatorii standului CELLINI vor fi asteptati cu oferte speciale, consiliere gratuita din partea expertilor Cellini in bijuterii, iar pe baza de vouchere, chiar si dupa incheierea evenimentului, cei interesati vor fi asteptati in magazine pentru a descoperi ultimele tendinte in domeniul bijuteriilor, in spiritul noului mesaj de comunicare “Viata e frumoasa impreuna.

Campania “Viata e frumoasa impreuna” vine sa completeze surprizele pregatite pietei locale, alaturi de noua experienta de shopping oferita prin relansarea site-ului www.cellini.ro, precum si de programul de loialitate Cellini Club Extravaganza. Astfel, consumatorii din toata tara au acces la intreaga gama de produse si extra privilegii oferite de Cellini. 

__

Cellini este partenerul principal in Romania al celor mai mari grupuri producatoare de ceasuri si bijuterii din lume: Grupul Swatch (Omega, Longines, Tissot, Swatch, Rado, Calvin Klein), LVMH (Hublot, TAGHeuer, Zenith), Richemont (Cartier, IWC Schaffhausen, Vacheron Constantin), la care se adauga renumite branduri de bijuterii precum Fabergé, Rossonero, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Bambini Preziosi, Insieme sau Dogma.