CELLINI - Viata E Frumoasa Impreuna!

Noua campanie Cellini s-a desfasurat intr-un cadru si o ambianta inspirata din stilul de viata sicilian. Alegerea acestei atmosfere, specific italieneasca, nu a fost deloc intamplatoare, avand in vedere originea companiei, ce poarta cu mandrie numele marelui bijutier si artist italian Benvenuto Cellini.Tema sesiunii de photo shooting - “Viata E Frumoasa Impreuna” - i-a avut drept protagonisti pe ambasadorii nostri, membrii familiei Sina-Serea. Cea mai actuala campanie Cellini isi propune sa transmita emotia momentelor petrecute in familie, alaturi de cei dragi!

Viata E Frumoasa Impreuna
Viata E Frumoasa Impreuna

Cele mai frumoase bijuterii din argint inspirate din natura

In cadrul campaniei a fost dezvaluita si noua colectie de bijuterii inspirate din natura de la Carezze, brand disponibil in exclusivitate la Cellini. Bijuteriile sunt manufacturate din argint 925, fiind gata sa ofere energie, culoare si stralucire tinutelor tale. Te asteptam sa descoperi intreaga colectie in magazinele Cellini sau online pe cellini.ro!

Viata E Frumoasa Impreuna
Viata E Frumoasa Impreuna

Te asteptam pe paginile noastre de Instagram si Facebook pentru a descoperi intreaga desfasurare a campaniei "Viata E Frumoasa Impreuna"!