Chelsea câștigă cel de-al șaselea titlu de Premier League al Angliei și aduce un omagiu lui John Terry în cadrul festivităților evenimentului Player of the Year Awards ținut la FC Chelsea

Sfârșitul sezonului celei de-a 51-a ediții Premier League, a fost ocazia perfectă de a sărbători cea de-a șasea victorie a clubului ca într-o familie, în cadrul "Chelsea FC" "Player of the Year Awards" 2017. În fiecare an, în acest moment, “Albaștrii” își reunesc jucătorii, personalul și fanii la o cină de gală. Punctul culminant al serii a fost "Premiul "Jucătorul Anului", care, după cum era de așteptat, a mers la Eden Hazard, care s-a bucurat de un sezon uimitor în 2016 - 2017, Eden fiind, de asemenea, desemnat și marcatorul „Golului Anului”. Tot cu această ocazie, Hublot i-a oferit lui Eden Hazard ceasul Classic Fusion Chelsea FC.

Evenimentul i-a adus, de asemenea, un tribut adus și lui John Terry, căpitanul clubului, care pleacă acum după 22 de ani petrcuti la Chelsea. De la debutul său în 1998, Terry a jucat peste 700 de meciuri pentru “Albaștrii”, conducându-i din postura de căpitan, la toate meciurile majore, interne și europene.

Cronograful Hublot Classic Fusion este primul ceas realizat în parteneriat cu Chelsea și va fi limitat la doar 200 de ceasuri. Sigla leului Chelsea este prezentă pe cadranul ceasurilor, la ora 12 și, de asemenea, pe spatele cristalului, pentru a o aduce cât mai aproape de inima purtătorului, aceasta atingând la propriu pulsul fiecarui suporter care va avea ceasul la mână.

Hublot și Chelsea colaborează încă din 2015, iar împreună au înregistrat victorii și au sărbătorit fapte de vitejie sportivă, scriind istoria împreună.