Ciao, Verona! ... si in vacanta Viata E Frumoasa Impreuna

In perioada 05-31 august te asteptam in reteaua de magazine Cellini pentru a descoperi surprizele pe care le-am pregatit special pentru tine!

Cele mai frumoase bijuterii pot fi achizitionate acum la preturi speciale! Asadar, fie ca iti doresti sa te rasfeti in ultimele zile de vara, fie ca esti in cautarea unor cadouri pentru cei dragi, te asteptam in magazinele noastre. In plus, prin achizitionarea oricarui produs poti intra in cursa pentru Marele Premiu: o vacanta in Italia, la Verona!

 

Ciao, Verona!

Verona inseamna, in primul rand, povestea de iubire dintre Romeo si Julieta, cu faimosul lor balcon, punctele senzationale de belvedere asupra orasului medieval sau poate vrei sa admiri frumusetea apusului de soare, plimbarile pe stradutele romantice care evoca atmosfera de altadata sau servirea unei inghetate, cu adevarat delicioase, la o gelaterie cu traditie.

… si in vacanta #viataefrumoasaimpreuna!

Te asteptam, pe tot parcursul lunii august, pentru a te bucura de ceea ce ti-am pregatit. Solicita detalii privind campania in magazine sau afla mai multe informatii aici: www.cellini.ro/ciao-verona

__

Fii la curent cu toate noutatile si suprizele! Urmareste-ne pe paginile noastre de Facebook si Instagram