Cine este Carl Edmond?

Carl Edmond este o marca suedeza de ceasuri, infiintata de Ali Nouri in anul 2017, care evolueaza foarte rapid in industria orologeriei. Co-fondatorii, in acelasi timp si ambasadorii marcii, sunt doua personalitati foarte apreciate in Suedia: actorul Joel Kinnaman (cunoscut pentru rolul din serialul House of Cards si filmul RoboCop) si fostul jucator de hochei pe gheata Peter Forsberg.

Carl Edmond propune ceasuri de mana care pun accentul pe designul minimalist suedez, cu o atentie remarcabila la calitatea detaliilor, fapt ce a determinat inclusiv atentia Curtii Regale a Suediei, respectiv a printesei si printului Suediei, Victoria si Daniel.

Descopera noua colectie Deluxe

In toamna acestui an, Carl Edmond a dezvaluit noile modele de ceasuri care se bazeaza pe colectiile sale deja consacrate, Ryolit si Granit. Cu o noua “atitudine”, la fel de swedish!, colectia denumita “Deluxe” iti ofera posibilitatea de alege dintre un ceas placat cu aur galben sau aur roz. In plus, este disponibila un nou tip de bratara vintage, din “plasa”, in stil Milanese!

Carl Edmond Ryolit este un ceas clasic si elegant, care prezinta un cadran rotund, in timp ce Carl Edmond Granit se caracterizeaza prin forta formei patrate, deosebita si foarte atractiva. Frumusetea vine si in forme patrate, nu?

Infatisarea pieselor Carl Edmond reiese din mainile renumitului designer elvetian Eric Giroud, care detine o expertiza impresionanta in lumea ceasurilor. “The designs show a new “chic” attitude without being elitist.” – Eric Giroud, Art Director

Designul minimalist suedez este completat de ingeniozitatea mecanismelor elvetiene Ronda. Ceasurile Carl Edmond sunt echipate cu geam din sticla cristal safir si cadrane galvanizate pentru rezistenta in timp.

Sunt disponibile curele confortabile din piele lucrata manual, in diferite nuante de culoare (cognac, burgundy etc.), care se adapteaza perfect la incheietura mainii! Curelele sunt manufacturate in parteneriat cu tabacaria suedeza Tärnsjö Garveri, cu traditie din 1873, care utilizeaza tehnici de prelucrare fara interventii chimice – tabacire cu tanini vegetali.

Carl Edmond este #ExclusivLaCellini

Ceasurile Carl Edmond sunt create pentru toti cei care isi doresc un ceas fashion-minimalist, care sa se potriveasca in orice imprejurare, cu un stil distinctiv si care sa valorifice atitudinea dorita! Te asteptam sa le descoperi in exclusivitate in magazinele Cellini sau online pe cellini.ro!

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele noastre! 

#viataefrumoasaimpreuna