Concurs Viata E Frumoasa Impreuna

Continuam campania “Viata E Frumoasa Impreuna” cu un concurs care urmareste intocmai aceasta tematica, desfasurat exclusiv pe Instagram, la care te invitam sa participi pentru a putea castiga cele mai frumoase bijuterii pentru tine si cei dragi!

Cauta prin arhiva sau realizeaza o fotografie actuala alaturi de cei dragi, care sa surprinda un moment de bucurie, sarbatoare sau emotie IN FAMILIE. Momentul poate fi surprins de acasa, in aer liber, vacanta sau poate fi o locatie/cadru special. Posteaza fotografia pe profilul tau personal de Instagram, unde in descriere sa folosesti doar hashtag-urile #ViataEFrumoasaImpreuna si #CelliniRomania, si da un tag paginii cellini.romania! Nu in ultimul rand, trebuie sa accesezi pagina noastra de Instagram si sa apesi butonul de “Follow” pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele viitoare!

Castigatorii celor 5 premii a cate 2000 Lei fiecare, valoarea totala a premiilor fiind de peste 2000 Euro, vor fi desemnati de catre ambasadorii nostri, familia Sina-Serea! Totodata, castigatorii isi pot alege bijuteriile dorite din orice magazin Cellini din Bucuresti, alaturi de Anca Serea. Pentru cei care nu pot ajunge in magazinele noastre, bijuteriile dorite pot fi comandate si online pe cellini.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 1 iulie – 1 septembrie 2019.

Intregul regulament poate fi consultat aici.

Mult succes!

#ViataEFrumoasaImpreuna