Dinamice si colorate: descopera bratarile tennis Viva La Gioia!

In limba italiana “gioia” inseamna “bucurie”, dar si “bijuterie”. Tocmai de aceea, a fost extrem de simplu pentru brandul italian VIVA LA GIOIA sa creeze bijuterii inspirate din stilul de viata mediteranean – peisajele verzi de coasta, albastrul-turcoaz al Marii Mediterane, stradutele si casutele colorate ale asezarilor, care reprezinta imbinarea perfecta dintre bucurie si pretiozitate.

VIVA LA GIOIA este prima marca italiana care produce bijuteriile cunoscute sub denumirea de bratari tennis realizate din aur de 1kt si decorate cu pietre naturale colorate.

Viva La Gioia
Viva La Gioia

1KT GOLD

Ca element distinctiv, acestea sunt realizate dintr-un material inovator - aur de 1 karat - patentat de catre European Patent Office. Acesta este un aliaj din aur, argint si alte metale, nu contine nichel si este 100% hipoalergenic. In plus,  stralucirea si rezistenta culorii sunt similare aurului clasic.

Nobletea bratarilor tennis create de VIVA LA GIOIA este completata de diamantele si de pietrele pretioase naturale cu care acestea sunt realizate.

Astfel, datorita colectiilor pline de culoare si potrivite unui stil de viata dinamic, VIVA LA GIOIA propune un nou inteles notiunii de bijuterie, printr-o interpretare moderna si extrem de atragatoare care sa corespunda tendintelor actuale.


Istoria Bratarii Tennis

Conceptul de “bratara tenis” s-a nascut in 1987, cand tenismena profesionista Chris Evert si-a pierdut bratara formata dintr-un sir de diamante, intr-un meci jucat la US Open. In timpul jocului, bijuteria s-a desprins de pe mana jucatoarei, care le-a cerut apoi arbitrilor sa intrerupa jocul pentru a o cauta. Acela a fost momentul din care bratarile realizate dintr-un rand de diamante au fost denumite “bratari tenis” si au devenit un reper international si, foarte rapid, bijuterii extrem de apreciate!

De ce VIVA LA GIOIA?

- Bijuterii dinamice si colorate, inspirate din frumusetea regiunilor turistice ale Italiei: Portofino, Capri, Amalfi

- Calitatea materialelor si finisajele impecabile, cu garantia utilizarii de pietre pretioase 100% naturale: diamante, topaz, spinel etc.

- Satisfactia purtarii unor bijuterii de lux in fiecare zi, in orice context. Ideale pentru firi independente si dornice de noi descoperiri!

 

___

Vrei sa afli care dintre bratari se potriveste cel mai bine stilului tau? Descopera colectiile aici sau in magazinele Cellini!

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele noastre!