Descopera creatiile Cartier in exclusivitate la Cellini!

Eveniment Cartier - Cellini in Romania 

Suntem onorati ca am putut fi alaturi de reprezentatii prestigioasei marci Cartier intr-un eveniment cu totul deosebit care a avut loc in data de 20 septembrie 2018, in Bucuresti. Am petrecut impreuna momente pretioase din istoria si esenta marcii, cu noutatile si provocarile vremurilor actuale.

Ceasuri Cartier
Ceasuri Cartier
Ceasuri Cartier
Ceasuri Cartier
Ceasuri Cartier
Ceasuri Cartier

Universul Cartier. Excelenta, distinctie, rafinament!

In anul 1847, prin Louis-François Cartier, se nastea la Paris o marca care avea sa cunoasca de-a lungul timpului consideratia si, mai mult decat atat, imputernicirile celor mai importante Case Regale ale acelor vremuri. Cu o pasiune desavarsita in faurirea unor piese exceptionale si unice, Cartier a devenit bijutierul regilor si reginelor.

La Maison Cartier se distinge prin reputatia, rafinamentul si expertiza pe care o ofera clientilor sai. Excelenta Cartier ramane neschimbata din 1847, iar colectiile Cartier actuale, desi reinventate, sunt adevarate opere de arta in care esenta si valorile marcii continua sa se regaseasca.

Colectii memorabile: Panthère de Cartier si Santos de Cartier

Panthère de Cartier este mai mult decat un ceas, este o bijuterie cu un design perpetuu, linii perfecte si o alura stralucitoare. Legenda anilor ’80, care isi pastreaza intocmai stilul remarcabil cu care a facut senzatie, este din nou la moda! Este dedicat cunoscatorilor, spiritelor puternice si celor care iubesc rafinamentul in cel mai mic detaliu!  

Pantera a devenit un adevarat simbol al Casei Franceze, inca din 1914, cand marca creeaza un ceas de mana cu un motiv “pete de pantera”. Aceasta interpreteaza un lux exotic unic, un caracter maiestuos care inspira creatiile marcii pana in prezent.

Panthere de Cartier
Santos de Cartier

Santos de Cartier a fost un reper extrem de important in succesul pe care marca avea sa il cunoasca la inceputul anilor 1900. Povestea din spatele creatiei incepe atunci cand aviatorul Santos-Dumont se plange prietenului sau Louis Cartier de imposibilitatea de a se uita la ceas atunci cand controleaza masina sa zburatoare. Astfel, in 1904, Cartier se dedica sa creeze primul Santos de Cartier - un ceas care ii permitea aviatorului sa se uite la ceas in timp ce pilota. Povestea continua si in prezent, pentru ca o creatie o inspira pe alta... Mai multe detalii despre simbolistica colectiei de ceasuri Santos de Cartier, in articolul de aici.

__

Colectiile de ceasuri CARTIER sunt disponibile in Romania in exclusivitate prin reteaua CELLINI. Te asteptam in Cellini Grand Boutique din Baneasa Shopping City Bucuresti sa descoperi creatiile marcii!

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele noastre! 

#viataefrumoasaimpreuna