Eleganță zilnică cu Tissot Gentleman Automatic

Inovatori prin tradiție, marca elvețiană de ceasuri Tissot prezintă noua colecție Gentleman, special creată pentru bărbații care apreciează eleganța fiecărei zile!

Tissot Gentleman este o colecție confortabilă și elegantă în orice circumstanțe, atât pentru ținutele de business, cât și pentru momentele casual, day by day. Colecția este inspirată dintr-un model al anilor 1960, cu un cadran care păstrează liniile de design al acelor vremuri, perioadă în care moda începea să fie revoluționată într-o viziune mai diferită.  

Sunt disponibile 6 modele de ceasuri manufacturate din oțel inoxidabil, cu un diametru de 40 mm. În privința brățărilor sunt două variante, una din clasicul oțel inoxidabil - excelent finisat - care se asortează perfect cu oricare dintre cadrane (gri, albastru sau negru), iar cealaltă variantă disponibilă, pentru cei mai pretențioși, este o curea din piele de vițel! 

Tissot Gentleman Automatic
Tissot Gentleman Automatic

Toate cadranele ceasurilor din colecția Gentleman, indiferent de culoare, au câteva detalii definitorii: indexurile de oră au un aspect satinat, sunt ieșite în relief și sunt accentuate de indicatoarele în stil Dauphine. Atât indexurile, cât și indicatoarele au tehnologie Super-LumiNova. De asemenea, se remarcă secundarul foarte subțire, cu o precizie excelentă! Și fiindcă tot am ajuns la acest capitol important, calibrul este unul automatic - Powermatic 80 Silicium, cu o rezervă de mers de peste 3 zile, respectiv balansier manufacturat din silicium care asigură o acuratețe mai precisă, longevitate îndelungată și rezistență la câmpurile magnetice!

Așadar, îți dorești să fii permanent elegant, ca un adevărat gentleman, indiferent de zi sau împrejurare? Solicită detalii despre colecția Tissot Gentleman în magazinele Cellini sau online pe cellini.ro!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna