Exploreaza cu Tissot Seastar 1000!

Tissot Seastar 1000 imbina stilul contemporan cu performanta elvetiana, fiind un ceas manufacturat mai ales pentru iubitorii sporturilor nautice si aventurilor pe mare. Cu fundamente sportive evidente, fara a compromite insa din eleganta, colectia reprezinta o alegere reusita pentru orice moment al zilei, fiind potrivita in a aborda atat sedintele de la birou, cat si sesiunile de scufundari/aventuri pe mare/ocean! Tissot Seastar 1000 este echipat cu un mecanism Automatic Powermatic 80, ce ofera pana la 80 de ore rezerva de mers (3 zile+).

Tissot Seastar
Tissot Seastar

Pregatit pentru aventuri in larg

Tissot Seastar 1000 detine atributele necesare pentru a descoperi misterele lumii subacvatice, robustetea sa fiind completata de cei 300 m/1000 pasi rezistenta sub apa. De altfel, indicativul “1000” se regaseste simbolic si in denumirea colectiei propusa de brandul elvetian Tissot.  

Cadranul are o vizibilitate excelenta a elementelor, datorita prezentei indicatoarelor si marcajelor mari si luminescente; in particular, secundarul are un mic punct luminescent, special conceput pentru urmarirea facila a dinamicii acestuia. Scala de pe bezelul unidirectional din ceramica, numerotata cu cifre arabe, din 10 in 10 minute, este de asemenea un instrument extrem de util pentru monitorizarea si calcularea timpului petrecut sub apa.

Designul lui Tissot Seastar 1000 continua in acelasi spirit de aventura mai ales prin alegerea modelului cu cadran in gradient albastru, ce aminteste de culoarea spectaculoasa a marilor/oceanelor. Totodata, iubitorii sporturilor nautice si aventurilor marine, vor aprecia cu siguranta posibilitatea accesorizarii unei curele din cauciuc - pentru un look sportiv.  


Caracteristici

  • Swiss made
  • Mecanism automatic Powermatic 80
  • Bezel unidirectional din ceramica
  • Geam din safir cu rezistenta la zgarieturi
  • Carcasa din otel inoxidabil 316L, cu spate transparent
  • Rezistenta la apa 300 m
  • Optiuni bratara/curea: otel inoxidabil 316L (cu sistem de inchidere securizat) sau cauciuc pentru un look sportiv
  • Dimensiune carcasa: 43 mm

 

Te asteptam in magazinele Cellini sa descoperi colectia de ceasuri Tissot Seastar 1000 sau poti comanda online pe cellini.ro!

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele noastre! 

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna