Fii speciala cu eleganta si inovatia bijuteriilor CRIERI!

Marca de bijuterii CRIERI a luat nastere in Valenza, o regiune istorica a Italiei recunoscuta pentru traditia si creativitatea in manufacturarea bijuteriilor de catre artizani deosebit de talentati. Inca de la infiintare, Crieri s-a specializat in realizarea bratarilor “tennis”, un simbol al elegantei si pretiozitatii la mana posesoarei!

Toate creatiile Crieri sunt o promisiune a excelentei, incepand de la concept pana la asezarea handmade a fiecarei pietre pretioase din componenta. Diamantele utilizate de Crieri sunt in concordanta cu  “Kimberley Process” – o conventie mondiala in industria diamantelor, care previne conflictul financiar-civil in extragerea si prelucrarea diamantelor in regiune.

Crieri Imperdibile
Crieri Imperdibile

 

Dinamice, stralucitoare, excentrice! Bratarile tennis Crieri Imperdibile

Bratarile tennis Crieri sunt dedicate prezentelor feminine cu o viata intensa, in orice moment al zilei sau al noptii. Sunt bijuterii unice, realizate din aur de 18k si incrustate cu multe diamante. Fie ca alegi o vestimentatie sportiva, casual sau eleganta, bratarile sunt foarte usor de purtat si accesorizat.

O caracteristica definitorie si extrem de apreciata a acestor bratari tennis este aceea ca sunt imposibil de pierdut de la mana datorita sistemului ingenios de prindere. Astfel, te poti bucura in voie si fara griji de o bratara spectaculoasa si cu adevarat revolutionara! Vizioneaza video-ul de mai jos pentru a vedea bratara Crieri Imperdibile in actiune:

__

CELLINI este partener oficial CRIERI in Romania. Te asteptam sa descoperi frumusetea bratarilor Crieri Imperdibile in Cellini Grand Boutique din Baneasa Shopping City Bucuresti.

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele noastre! #CelliniRomania #viataefrumoasaimpreuna