Furrer Jacot. Bijuterii pentru totdeauna!

In anul 1858, Fritz Furrer si Lucienne Jacot pun bazele Casei de Bijuterii Furrer Jacot, ce avea sa propuna, inca din acele vremuri, colectii unice de inele de logodna si verighete.

Bijuteriile Furrer Jacot, cu o existenta de peste 150 de ani, realizate in Elvetia, in localitatea Schaffhausen, sunt concepute prin individualitate, autenticitate, creativitate si exclusivitate. Prin aceste prestigioase valori, Furrer Jacot a devenit un lider in manufacturarea inelelor de logodna cu diamante si verighetelor - bijuterii care fac parte din povestea unei vieti!

Designerii, maestrii bijutieri, specialistii in gemologie si pietre pretioase, integreaza alaturi de cultura specifica marcii, idei si procese inovative. Fiecare contribuie la realizarea unor bijuterii cu adevarat unice. Creatiile Furrer Jacot simbolizeaza emotia unui statut aparte si pentru totdeauna, la cele mai inalte standarde in arta elvetiana de creare a bijuteriilor.Certificatul de garantie “Lifetime”, cu autorizarea marcii Furrer Jacot, este o caracteristica speciala care atesta durabilitatea bijuteriei, de la an la an, din generatie in generatie!

Bijuteriile Furrer Jacot pot fi comandate in functie de preferinte, incepand de la gravura speciala, tipul de material (aur roz, aur alb, aur galben, platina, carbon), numarul de pietre pretioase din componenta, pana la designul final rezultat asa cum il doresti! Astfel, sunt creatii unice care indeplinesc fiecare dorinta si detaliu, dezvaluind sentimente intense intr-o forma rotunda “fara inceput si fara sfarsit”!

Furrer Jacot propune colectii de bijuterii moderne si extravagante, inspirate din lumea contemporana, fara a compromite cultura si traditia specifica marcii. Cele trei motive pentru care sa alegi bijuteriile Furrer Jacot: 100% elvetiene, manufacturate cat pentru o viata (garantie Lifetime), posibilitate de customizare si gravare.

__

Bijuteriile Furrer Jacot se manufactureaza la comanda. Solicita mai multe detalii in Cellini Grand Boutique din Baneasa Shopping City, in magazinul Cellini din Bucuresti Mall Vitan sau online pe cellini.ro!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna