Hublot Classic Fusion Italia Independent

Ce obții atunci când combini expertiza Hublot cu nelimitata creativitate a fondatorului Italia Independent Lapo Elkann și cu creațiile faimosului croitor de origine italiană Rubinacci?

Arta Fuziunii Incepând cu 2014, doua colecții au luat naștere sub parteneriatul dintre Hublot, Independent Italia și Lapo Elkan. Deși ambele colecții anterioare erau bazate pe legendarul Big Bang Unico, de această dată, magia s-a produs in interiorul colecției Classic Fusion. Pare să fi fost predestinat aceste ediții speciale: “Niciodata nu a existat un exemplu mai potrivit fuziunii dintre clasic și inovator".

Trei domenii de expertiză, un singur ceas “Suntem foarte mândri să putem continua parteneriatul cu Independent Italia și cu Lapo Elkann, a cărui creativitate și personalitate nu contenesc să surprindă. Acest proiect a fost o experiență extraordinară pentru noi: "Am pus la dispoziția lui Independent Italia și Rubinacci expertiza noastră în ceea ce privește inovația tehnologica iar rezultatul este o colecție care reprezintă cu adevărat fuziunea. Trei domenii de expertiză și un singur obiect. ” Ricardo Guadalupe CEO Hublot