Hublot urcă pe pășunile alpine pentru un turneu de polo la o altitudine mai mare de 1000 de metri

În perioada 17-20 august 2017, Gstaad și domeniile învecinate ale aeroportului său au fost transformate în pampas în stil argentinian. 6000 de spectatori au simțit solul trepidând, în timp ce 16 dintre cei mai buni jucători Polo ai circuitului,  s-au întrecut în sunetul asurzitor al copitelor și al malletelor, toate purtând culorile Hublot Polo Gold Cup.Turneul -  un circuit de categoria a 6-a - este unul dintre cele mai prestigioase din Europa. Pentru prima dată, au fost găzduite patru echipe cu un handicap total de 14 - cel mai înalt nivel jucat vreodată pe pământ elvețian.

După runda de calificare de joi 17 august și după semifinalele de sâmbătă 19 august, "Banque Eric Sturdza" a învins "Riva" pentru a obține o victorie generală.

Hublot și chronograful său Classic Fusion Chukker - un cronograf bi-compas - au numărat 7,5 minute din fiecare dintre cele 24 de runde jucate în timpul competiției 1.

Un ceas conceput pentru Polo, din titan microblasat și care poartă culorile sportului regilor.

Un partener pentru unele dintre cele mai prestigioase cluburi de polo și turnee de pe circuit, Hublot este o prezență cu tradiție al sportului regilor.