In curand: Noua colectie Swatch SKIN Irony

In linie cu filosofia consacrata SKIN,  noua colectie SKIN Irony, dezvaluita de Swatch, reprezinta o declaratie pura catre designul minimalist si se adreseaza, cu precadere, prezentei masculine - in cautare de contraste contemporane si adoptarea ultimelor tendinte fashion.

 

SKIN Irony este rezultatul unui concept inovator marca Swatch, o fuziune perfecta intre clasic si modern

Colectia de 8 modele pune accentul pe fiecare detaliu - perceptia esentiala - si impactul cu care designul se intipareste in randul privitorilor. Desi culorile sunt reduse ca numar, pun totusi un accent deosebit pe finete si subtilitate.

Ceasurile se caracterizeaza printr-un diametru de 38 mm, o grosime de 5.8 mm, carcasa din otel si geam din mineral. De asemenea, Swatch, marca elvetiana de ceasuri, a urmarit:

- Selectia unor materiale rezistente, meticulos finisate si cu durabilitate in timp - acordand o atentie deosebita protejarii pielii purtatorului;
- Simplitate si puritate; create pentru cei care iubesc stilul minimalist si profilul slim la incheietura mainii;
- Modernitate si estetica puternica, un accesoriu care poate fi atat elegant, cat si sportiv; Astfel se pot aborda mai multe tipuri de tinute;

 

Lansarea internationala a colectiei Swatch SKIN Irony va avea loc pe 24 mai 2018 #FutureClassic #SkinIrony. Pentru mai multe detalii privind noua colectie de ceasuri Swatch, nu ezitati sa ne contactati.