Marci de ceasuri din portofoliul CELLINI nominalizate la Gala Temporis 2018

Update:

Marcile de ceasuri din portofoliul CELLINI castigatoare la Gala TEMPORIS 2018 sunt:

Categoria Temporis "Best Electric Girl's Watch":

Longines Conquest Lady Moonphase

Categoria Temporis "Best Electric Boy's Watch": 

Tissot T-Sport PRS 516

Categoria Temporis "Best Everyday Man's Watch": 

Breitling Navitimer Super 8

Categoria Temporis "Best Everyday Lady's Watch":

Omega De Ville Trésor 

Categoria Temporis "Best Holidays Man's Watch": 

Hublot Big Bang Unico Red Magic

Categoria Temporis "Best Bargain":

TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon Chronometer Tête de Vipère

Categoria Temporis "Best Complication Watch": 

Zenith Defy Zero G

Categoria Temporis "Smart Watch":

TAG Heuer Connected Modular 41

Categoria Temporis "Best Power Reserve Watch":

Hublot Big Bang MP-11 POWER RESERVE 14 DAYS 3D CARBON

Categoria Temporis "Watch of the Year":

IWC Schaffhausen TRIBUTE TO PALLWEBER EDITION “150 YEARS”


__

Gala Temporis este un eveniment anual, organizat de revista specializata Temporis – 11 ani de existenta pe piata de specialitate din Romania, ce se adreseaza tuturor cunoscatorilor si pasionatilor din Lumea Orologera.

Editia cu numarul VII a Galei Premiilor Temporis 2018, care premiaza cele mai reprezentative ceasuri ale momentului, va avea loc in data de 17 mai, in cadrul hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti. In acest an, pentru prima oara in istoria evenimentului, juriul va avea o componenta de anvergura internationala, cu jurnalisti si specialisti care detin o experienta vasta in domeniu.

La Gala Temporis 2018 vor fi 13 categorii principale. Marcile de ceasuri din portofoliul CELLINI nominalizate la Gala Temporis 2018 sunt:


Categoria TEMPORIS "Best Electric Girl's Watch"

Swatch Flower Carpet Watch 

Tematica florala pentru o vestimentatie fresh si chic in fiecare zi. O cale de comunicare, emotii si trairi surprinzatoare.

Tissot T-Wave Lady Diamonds

Ceasul-bijuterie care transmite fluiditatea timpului intr-un stil unic al colectiei; pentru cei care cauta delicatete cu fiecare clipa traita.

TAG Heuer Formula 1 Lady

Conceput special pentru pentru spiritul feminin independent, cu dorinte sportive, fiind mariajul perfect dintre stilul de viata actual si utilitatea de zi cu zi.


 

Categoria TEMPORIS "Best Electric Boy's Watch"

Longines Conquest V.H.P. Chronograph

Integrare excelenta a tehnicii si preciziei. Combina inalta performanta a Quartz-ului cu designul sportiv si elegant in acelasi timp.

Tissot T-Sport PRS 516

Pasiunea si adrenalina curselor cu motor la mana purtatorului. PRS 516 reflecta atmosfera competitiilor sportive cu motor din anii 1960.

Calvin Klein City

Exploreaza intr-un stil urban autentic si impresionant in orice imprejurare, sub semnatura fashion a marcii.

 

Categoria TEMPORIS "Best Everyday Man's Watch"

Breitling Navitimer Super 8

Legenda readusa in atentia pasionatilor acestui stil - design vintage cu influente contemporane. Ceas preferat de piloti si echipaj, cu inspiratie din anii celui de-al doilea Razboi Mondial.

 

Categoria TEMPORIS "Best Everyday Lady's Watch"

Omega De Ville Tresor 

Ceasul-bijuterie conceput special pentru cele mai pretioase si elegante momente. Design clasic si elemente contemporane incununate de prezenta diamantelor.

Longines Record

Traditia si istoria marcii ilustrata intr-un ceas cu trairi deosebite la mana purtatorului. O "ancora" intre pastrarea traditiei si spiritul inovator al marcii.

Vacheron Constantin Overseas

Invitatie la calatorie in timp si spatiu. Un ceas cu linii sportive, certificat "Hallmark of Geneva", dedicat iubitorilor de aventura, natura si experiente similare.

IWC Portofino Moon Phase

Definitie a frumusetii - cu afisarea fazelor Lunii - din orice perspectiva. O evocare a tehnicilor de masurare a timpului din vremuri indepartate. 

Categoria TEMPORIS "Best Holidays Man's Watch"

Hublot Big Bang Unico Red Magic

Imposibilul este posibil la Hublot. Fuziunea puterii culorii ("The Power of Red") cu ceramica de inalta calitate a constructiei ceasului.

 

Categoria TEMPORIS "Best Holidays Lady's Watch"

Hublot Big Bang One Click Sapphire

Inspiratia si creativitatea marcii intr-un ceas irezistibil care dezvaluie mai mult decat redarea timpului. Frumusetea vine din interior, transparenta detaliilor si materiale pretioase utilizate.

TAG Heuer Aquaracer

Evocare a misterului lumii acvatice. Constructie solida, rezistenta la apa pana la 300M si fiabilitate pentru momente de libertate in descoperirea lumii acvatice.

Omega Speedmaster 

Colectia Speedmaster “Orbis”, ceas cronograf certificat COSC - care indeplineste cele mai stricte principii referitoare la precizia masurarii timpului.

 

Categoria TEMPORIS "Best Bargain"

Vacheron Constantin Fiftysix Day-Date

Fine Watchmaking cu inspiratie din vremurile de altadata - perioada anilor '50. Unul dintre primele ceasuri automatice sub certificarea “Hallmark of Geneva”.

Tag Heuer Carrera Chronograph Tourbillon Chronometer Tete De Vipere

Ceas cronograf cu tourbillon, o capodopera a tehnicii si designului. Expertiza exceptionala a marcii si certificare “Hallmark Of Excellence And Exclusiveness”. 

Categoria TEMPORIS "Red Carpet Lady's Watch"

Cartier Revelation d'Une Panthere

Rafinament in cel mai mic detaliu, cu cele peste 900 de bobite de aur amplasate in cadran prin utilizarea unui lichid special care permite o afisare spectaculoasa in suspensie.

 

Categoria TEMPORIS "Bad Boy's Watch"

Hublot MP-09 Tourbillon Bi-Axis 3D Carbon

Un ceas neconventional care prezinta o tehnologie cu carcasa din fibra de carbon si mecanism complex vizibil (skeleton). 

 

Categoria TEMPORIS "Best Complication Watch"

 Zenith Defy Zero G 

Depaseste Legile Gravitatiei cu performanta giroscopului integrat intr-o constructie absolut fascinanta specifica manufacturii elvetiene Zenith.

Vacheron Constantin Les Cabinotiers Grande Complication “Ornementale”

Integrare de exceptie a mecanismului cu complicatii intr-o carcasa finisata in cele mai subtile linii. O piesa meticuloasa, care integreaza tehnici de basorelief si gravura de exceptie.


 

Categoria TEMPORIS "Smart Watch"

Breitling Exospace B55 Yachting

Integrare excelenta a functiilor speciale (UTC worldtimer, Bluetooth, calendar perpetuu etc.) prin puterea tehnologiei smart. Pentru iubitorii de yachting si exploratorii pe mare – dedicat competitiilor sportive tip Regatta.

Hublot The Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia

Editie speciala dedicata Campionatului Mondial din Rusia 2018. Sistem de operare Google, procesor Intel Atom, ecran AMOLED, conectivitate diversificata (Bluetooth, WLAN sau NFC).

TAG Heuer Connected Modular 41

Precizia masurarii timpului impreuna cu functiile “inteligente” ale momentului: GPS, NFC, Payments etc. prin sistemul de operare Android Wear.

 

Categoria TEMPORIS "Best Power Reserve Watch"

Hublot Big Bang MP-11 POWER RESERVE 14 DAYS 3D CARBON

Tehnologie cu carcasa din fibra de carbon si mecanism complex vizibil (skeleton). Ceasul ofera o rezerva de mers impresionanta, de pana la 14 zile!

 

Categoria TEMPORIS "Watch of the Year"

IWC Schaffhausen TRIBUTE TO PALLWEBER EDITION “150 YEARS”

Tribut adus orologierului austriac Josef Pallweber, ce aduce aminte de ceasul de buzunar, cu afisaj digital si mecanism automatic - tehnologie inovatoare prin utilizarea unor discuri rotative.

Vacheron Constantin Metiers d'Art Les Aerostiers

O foarte veche traditie in arta decorarii este continuata de marca prin colectia care evoca istoria balonului cu aer cald. Tehnici complexe de arta decorativa, precum basorelief sau plique-à-jour. 


 

__

Voteaza AICI ceasul favorit din fiecare categorie a Galei Temporis 2018 si poti castiga, prin tragere la sorti, un ceas elvetian Swatch oferit de Cellini Romania. 

Concursul Temporis se desfasoara in perioada 1 - 10 mai 2018.