Maria Granacci dezvaluie colectia Privee!

Din iscusinta artistilor bijutieri italieni s-a faurit colectia de bijuterii Privee care denota stiluri unice, invaluite de o eleganta spectaculoasa. Abordarile versatile ale pieselor din cea mai actuala colectie a brandului Maria Granacci permit implinirea statutului de frumusete desavarsita!

In chintesenta frumusetii feminine, se regasesc bijuteriile stralucitoare de la Maria Granacci din prestigioasa colectie Privee. Disponibile in exclusivitate la CELLINI, se disting prin puritatea formelor, dar si combinatia delicata dintre atractivitatea aurului roz si pretiozitatea diamantelor! Accesorizand bijuteriile Maria Granacci tinutelor tale, vei avea certitudinea unei aparitii stralucitoare, o “declaratie” rafinata a elegantei feminine! #coveryourselfinbeauty

Bijuteriile din colectia Privee de la Maria Granacci, care fac parte din actuala campanie Cele mai frumoase cadouri, sunt urmatoarele: Inel Maria Granacci din aur roz cu diamante (gramaj 3.57), Bratara Maria Granacci din aur roz cu diamante (gramaj 8.65) si Lant cu pandantiv Maria Granacci din aur roz cu diamante (gramaj 16.18).

 

Toate piesele din colectia Privee de la Maria Granacci sunt disponibile la comanda. Solicita mai multe detalii in magazinele CELLINI sau online pe cellini.ro!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna