NBA si TISSOT isi anunta parteneriatul la nivel global

Pentru TISSOT acesta este primul parteneriat ca si cronometror oficial cu o Liga majora din sportul Nord-American si cel mai important din istoria de peste 160 de ani a marcii. Parteneriatul completeaza perfect bogatul portofoliu de parteneriate sportive pe care le detine TISSOT.   

TISSOT, primul brand elvetian in topul vanzarilor de ceasuri traditionale si parte a Swatch Group – cel mai mare producator si distribuitor de ceasuri din lume – va dezvolta impreuna cu NBA un sistem performant de cronometrare. Noul sistem va include de asemenea si o serie de ceasuri personalizate si va fi disponibil in sezonul 2016-2017.   

“Echipa TISSOT este mandra de parteneriatul cu NBA si de legatura pe care au reusit sa o creeze cu jucatorii si cu fanii”, a marturisit François Thiébaud, presedintele TISSOT. “Emotiile si spiritul sportiv se regasesc si in produsele noastre”.  

“In basketball fiecare secunda conteaza. Chiar si o zecime de secunda poate fi critica, iar acest nou parteneriat va aduce tehnologia TISSOT pe terenurile NBA”, a declarant Adam Silver, Comisar NBA. “Parteneriatul cu TISSOT ne onoreaza. Este un brand de prima clasa si cu o traditie fabuloasa in ceea ce priveste inovatia”.  

TISSOT va primi de asemena o licenta sub care va produce ceasuri pentru teren, de mana si alte accesorii pentru toate echipele din NBA, care vor fi disponibile si la retailer-ii brandului din toata lumea.