Noua experienta de shopping online

Cellini Romania inoveaza si imbunatateste in permanenta experientele cu consumatorii, astfel noua modalitate de shopping online promite sa fie unica pentru fiecare in parte.

Site-ul www.cellini.ro se bucura de o interfata lansata in luna noiembrie, mai intuitiva si mai usor de accesat, pentru a vizualiza si comanda produsele comercializate de la branduri internationale consacrate de ceasuri si bijuterii: Tissot, Swatch, Calvin Klein, Longines, Rado, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze.

Ca si in cazul retelei de magazine fizice Cellini, criteriile pe care ne bazam raman aceleasi - calitatea si originalitatea tuturor produselor comandate. De asemenea, suntem focusati in permanenta pentru noutati si exclusivitati pe piata de ceasuri si bijuterii de lux din Romania, respectiv informarea in permanenta a consumatorilor cu privire la aceste aspecte.

Toate produsele noului magazin online sunt disponibile 24/7 si beneficiaza de livrare gratuita la nivel national, precum si de posibilitatea de a efectua retur in 14 zile. Aceste facilitati sunt special concepute incat sa asigure un confort desavarsit in comandarea produsului de pe orice dispozitiv, primirea comenzii in locul dorit si libertatea de a returna produsul furnizat in termenele si conditiile stabilite.

Cellini reprezinta alegerea potrivita in achizitionarea ceasurilor si bijuteriilor dorite, cu o selectie de branduri in permanenta dezvoltare si categorii variate de pret, indiferent de natura achizitiei – cadou sau rasfat personal.

Va invitam sa descoperiti toate produsele si serviciile prezente in magazinul nostru online!

Incearca noua experienta de shopping virtual pe www.cellini.ro