Noul Omega Seamaster Diver la mana lui James Bond!

Omega “Seamaster” Diver 300M a reprezentat linia de ceasuri preferata de James Bond inca din anul 1995, odata cu productia cinematografica “GoldenEye”. Aleasa pentru designul sportiv ilustrat prin misterul lumii acvatice, aspecte excelent valorificate de marca elvetiana, Omega Seamaster se potriveste perfect pentru misiunile speciale ale Agentului 007!


Aniversare cu noi lansari de ceasuri

In acest an Omega Seamaster Diver 300M celebreaza 25 de ani de existenta! Inca de la lansarea sa, in anul 1993, a reprezentat un adevarat imbold la aventura si explorare sub precizia unui mecanism care a facut senzatie pentru acele vremuri. Succesul primului model a venit aproape instant!

Noul Omega Seamaster Diver 300M prezinta un look atractiv si contemporan, insa cu acelasi spirit nemuritor cu care ne-a obisnuit inca de la prima aparitie! Si nu se lanseaza un singur model de ceas, ci nu mai putin de 14 variante disponibile intr-o colectie cu adevarat speciala, mai ales pentru pasionati! Colectia Seamaster Diver 300M, cu mai multe variatii ale bratarii, culorii cadranului sau materialul carcasei, se preteaza excelent stilului de viata activ-sportiv, insa poate fi accesorizata cu usurinta si la tinutele casual sau chiar elegante. Pentru ca trebuie sa fii intotdeauna pregatit pentru orice imprejurare, nu?

Omega Seamaster Diver 300M
Omega Seamaster Diver 300M


Omega si James Bond

Prestigioasa marca elvetiana de ceasuri Omega si spiritul emblematic al lui James Bond, in rolul Agentului 007, impartasesc valori si perspective comune intr-un univers plin de aventuri, cu misiuni si provocari dificile, dar nu imposibile!

Imaginea noii colectii de ceasuri Omega Seamaster Diver 300M este James Bond al zilelor noastre, actorul britanic Daniel Craig. Pentru cine nu cunoaste inca, acesta este un pasionat de ceasuri si detine o colectie personala in acest sens. Totodata a fost fascinat sa descopere si sa invete de-a lungul timpului despre ceasuri si conexiunea lor cu lumea subacvatica.

Alegerea lui Daniel Craig pentru aceasta campanie a fost un Omega Seamaster Diver 300M cu carcasa 42 mm din otel, bezel unidirectional din ceramica si scala de scufundari smaltuita, cadran cu tratament PVD si valuri gravate prin tehnologie laser, indicatoare skeleton albastre Super-LumiNova si curea albastra din cauciuc. Bineinteles, ceasul prezinta o rezistenta la apa de pana la 300 m!

In privinta mecanismului, partial vizibil pe spatele carcasei, vorbim de un Calibru Automatic Omega 8800 Co-Axial cu certificare “Master Chronometer” by METAS. Prezinta o rezerva de mers de pana la 55 ore, o rezistenta magnetica remarcabila (15,000 gauss), dar si un sistem cu valva de heliu pentru activitatile profesionale deosebite (tehnologie patentata de Omega).

De-a lungul timpului, Daniel Craig a aparut in faimoasa serie de filme “James Bond” cu urmatoarele ceasuri Omega la incheietura mainii sale:

  • Casino Royale (2006) – Seamaster Diver 300M Co-Axial si Planet Ocean 600M Co-Axial
  • Quantum of Solace (2008) – Seamaster Planet Ocean 600M Co-Axial
  • Skyfall (2012) – Seamaster Planet Ocean si Aqua Terra Co-Axial
  • Spectre (2015) – Seamaster 300 Spectre Limited Edition si Aqua Terra 150M


Eveniment Omega – Cellini in Romania

Ne bucuram sa fim alaturi de reprezentantii prestigioasei marci de ceasuri elvetiene Omega si invitatii nostri in data de 18 octombrie 2018, in Bucuresti. Va fi un moment special pentru a patrunde in universul fascinant Omega si de a descoperi astfel noutati si detalii inedite din filosofia marcii, din 1848 pana in prezent!


Descopera colectia Omega Seamaster!

CELLINI este partener oficial in Romania a marcii elvetiene de ceasuri OMEGA. Pentru a descoperi colectia de ceasuri Seamaster, pe care James Bond o alege pentru misiunile sale speciale, te invitam in Cellini Grand Boutique din Baneasa Shopping City Bucuresti sau online pe www.cellini.ro!

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele noastre! 

#viataefrumoasaimpreuna