Noutati de la Geneva Days 2019

Intre 14-17 ianuarie 2019, a avut loc rendez-vous-ul  LVMH Maisons, sub titulatura Geneva Days, in care s-au prezentat noutatile marcilor de ceasuri Hublot, TAG Heuer si Zenith pe care Cellini le reprezinta in Romania. Va prezentam mai jos cateva noutati importante aduse de fiecare brand. 

Hublot

Inca din 2016, Hublot si-a luat misiunea in arta integrarii safirelor in piesele unice pe care le produce. Astfel, sub principiul Art of Fusion, a prezentat in editie limitata Big Bang Yellow Sapphire – un model supradimensionat, uniform, transparent si colorat in galben! De altfel, in laboratoarele Hublot se inoveaza in permanenta noi tehnici de colorare pe diverse suprafete, fara afectarea pigmentilor, din care rezulta infatisari...  vibrante!

Intr-o nota luxury, de pe taramurile exotice ale Braziliei, Hublot a dezvaluit un alt ceas-bijuterie: Big Bang Paraíba. Modelele sunt decorate cu briliante turcoaz (blue lagoon) Paraíba Tourmaline. 

O alta noutate de la Geneva Days a fost One Click Strap, un sistem patentat de marca elvetiana Hublot de atasare/detasare pentru 6 curele fashion disponibile in diferite nuante de culori!

Colectiile de ceasuri Hublot sunt disponibile in Romania exclusiv la Cellini - Baneasa Shopping City Bucuresti.

TAG Heuer

TAG Heuer Carrera Heuer 02T Tourbillon Nanograph este cea mai recenta reinterpretare a faimoasei colectii Carrera, cu o noua generatie de spirale, performante in redarea acuratetii, realizate din carbon compozit. Aceasta inovatie este atribuita in exclusivitate marcii elvetiene TAG Heuer!

Colectiile de ceasuri TAG Heuer sunt disponibile in singurul magazin monobrand din Romania amplasat in Baneasa Shopping City Bucuresti. 

Zenith

Colectia Defy Classic include noi piese cu carcasa manufacturata din ceramica disponibila in trei culori clasice, insa de efect: alb, albastru si negru. Cadranul dezvaluie frumusetea arhitecturala a mecanismelor performante dezvoltate in-house de Zenith! O adevarata incantare sa le privesti!

Marca elvetiana a mai prezentat doua noi variante de culoare, albastru si negru, pentru colectia de ceasuri Pilot. De asemenea, nu putea sa lipseasca ovatii pentru momentul aniversar al marcii Zenith: mecanismul El Primero - 50 de ani de legenda!

Colectiile de ceasuri Zenith sunt disponibile in Cellini Grand Boutique din Baneasa Shopping City Bucuresti.  

__

Ceasurile elvetiene din grupul LVMH Maisons le poti descoperi in complexul comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti sau solicita detalii online pe cellini.ro

#CelliniRomania #GenevaDays #CeleMaiFrumoaseCadouri #viataefrumoasaimpreuna