Noutati de la SIHH 2019

In cele 4 zile de desfasurare, in care s-au prezentat abordari si noutati din elita Orologeriei Mondiale, s-a inregistrat un numar de cca. 23.000 de vizitatori, cu 15% mai multi decat in anul anterior. In cadrul peisajului superb al Genevei, s-au dezvaluit primele tendinte in Fine Watchmaking de la marci de prestigiu, dar si prin intermediul orologierilor independenti extrem de talentati. Salon International de la Haute Horlogerie Genève a inregistrat o prezenta impresionanta de ambasadori si personalitati din diferite domenii de activitate, cat si un interes pentru publicul larg ce a avut o zi dedicata vizitarii.

Iti prezentam noutatile prezentate de marcile de ceasuri pe care Cellini le reprezinta in Romania:

Cartier - Exclusiv la Cellini

 • O noua interpretare a faimoasei colectii Santos de Cartier, sub semnatura aviatorului Alberto Santos-Dumont, prin modelele cronograf si design skeletonizat. Povestea acestei colectii o poti afla aici.
 • Intr-o alta colectie de prestigiu, Panthère de Cartier, s-au dezvaluit doua noi modele: versiunea mini si ceasul cu bratara tip manseta. Ambele modele sunt create pentru cei care iubesc rafinamentul in cel mai mic detaliu!
 • In colectia exclusiv feminina Baignoire s-a prezentat un nou model cu cadran oval, sub acelasi spirit chic à la française!
 • Noutati s-au consemnat si in colectia Libre care include acum noi modele in forme exuberante, minutios decorate cu pietre pretioase. Totodata, colectia Privé a  "revenit" din anul 1906 cu modelele contemporane Tonneau!

Vacheron Constantin - Exclusiv la Cellini

 • In colectia Patrimony s-a facut remarcata culoarea “Majestic Blue” care impreuna cu specificatiile tehnice si designul superb al ceasurilor reprezinta o adevarata lectie de eleganta!
 • Fiftysix in noua varianta “Petrol Blue” a starnit atentia domnilor cu spiritul sau contemporan cu accente retro; s-a dezvaluit inclusiv modelul Complete Calendar care indica pe langa data completa si fazele lunii.
 • Doua noi modele intregesc colectia Overseas, complicatiile orologice facandu-si loc intr-o carcasa din aur roz foarte subtire si extrem de atragatoare. O alta noutate, de altfel foarte speciala, adusa acestei colectii a fost prezentarea primului model Tourbillon!
 • O tehnologie cu adevarat unica, patentata de marca din Geneva, s-a regasit in Vacheron Constantin Traditionnelle Twin Beat Perpetual Calendar cu sistemul de comutare al calibrului intre Active Mode (5 Hz / 36.000 VHP) si Stand-by Mode (1.2 Hz / 8.640 VHP). Impresionant de privit!
 • Nu putea sa lipseasca arta in orologerie, astfel in colectia Les Cabinotiers Mécaniques Sauvages si-au facut loc noi creatii artistice care ne infatiseaza o noua viziune a timpului!

IWC Schaffhausen - Exclusiv la Cellini

 • Colectia Pilot’s Watch a fost integrata in linia de ceasuri SPITFIRE, in onoarea celui mai popular si performant avion britanic de vanatoare din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, care integreaza mecanismul 100% manufacturat de marca elvetiana impreuna cu istoria si legendele aviatiei. Povestea din spatele acestor ceasuri va face in continuare inconjurul lumii!
 • Colectia Pilot’s Watch a fost integrata si in linia TOP GUN, in onoarea marinei americane. Sunt modele de ceasuri profesionale fabricate din materiale durabile, precum ceramica sau titan, si prezinta culori deosebite, precum “Jet black” sau “Mohave desert”.
 • De asemenea au fost dezvaluite trei noi ceasuri in editie speciala “Le Petit Prince”, care comemoreaza munca artistica adusa de Antoine de Saint-Exupéry lumii noastre. Modelele cu Tourbillon au starnit foarte multa admiratie!
 • La evenimentul din Geneva au fost prezenti ambasadori de renume ai marcii IWC Schaffhausen, precum actorul Bradley Cooper, modelul Adriana Lima sau fostul pilot de Formula 1 David Coulthard.

__

Incheiem tot intr-o nota de noutate: Salon International de la Haute Horlogerie Genève isi schimba perioada de desfasurare in urmatorul an, astfel editia cu numarul 30 va fi in perioada 26-29 aprilie 2020, in stransa apropiere de un alt eveniment popular in lumea ceasurilor, Baselworld!

Marcile de ceasuri prezentate mai sus pot fi descoperite in Cellini Grand Boutique din Baneasa Shopping City Bucuresti sau se pot solicita detalii online privind modelul dorit! 

#CelliniRomania #SIHH2019 #CeleMaiFrumoaseCadouri #viataefrumoasaimpreuna