Omega Cronometru Oficial la Jocurile Olimpice de Iarna 2018 din PyeongChang
Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Omega Cronometru Oficial

Editia 28 a Jocurilor Olimpice de Iarna incepe astazi in Pyeongchang; Coreea de Sud - in calitate de tara gazda - a castigat detasat la voturi impotriva Germaniei (Munchen) si Frantei (Annecy). Astfel, va organiza prima editie de iarna a acestei prestigioase competitii internationale (cu discipline sportive adaptate ghetii si zapezii, precum patinaj, biatlon, schi, bob, sanie etc.), dupa ce in 1988 a organizat, in Seul, editia de vara a Jocurilor Olimpice. Si, daca tot am amintit de Seul, Omega a inaugurat in aceste zile o impresionanta expozitie cu tematica JO in cadrul Lotte World Mall. 

Deoarece clasamentele provizorii si finale sunt influentate decisiv de entitatea numita timp, unde fiecare milisecunda conteaza, marca de ceasuri OMEGA isi respecta si continua statutul de Cronometru Oficial al Jocurilor Olimpice, de data aceasta la Pyeongchang. #OfficialTimeKeeper

Omega se angajeaza astfel in sustinerea si inregistrarea tuturor visurilor si recordurilor olimpice, masurand toate momentele pe care sportivii angrenati in competitie le vor trai cu intensitate maxima. Inca din 1932, cu prima aparitie la Jocurilor Olimpice de la Los Angeles, Omega inoveaza in permanenta noi tehnologii fara a compromite insa aspecte esentiale, precum precizia si devotamentul.

Pentru Jocurile Olimpice de Iarna desfasurate in statiunea montana Pyeongchang-Coreea de Sud, Omega a pus la dispozitie peste 300 de cronometre, 30 de tabele de afisaj pentru public si 90 de tabele de afisaj pentru sportivi, dar si un pistol electronic de start de ultima generatie.

 

86 de ani. Colectia limitata Omega Seamaster Olympic Games

In acest an Omega celebreaza 86 de ani de #OfficialTimeKeeper la Jocurile Olimpice, o performanta de neegalat si care va continua sa se amplifice si in viitor. 

Cu acest prilej impresionant, marca Omega a lansat o colectie in editie speciala intitulata Seamaster Olympic Games. Colectia presupune 5 modele unice de ceasuri de mana care sunt infatisate in cate o culoare a binecunoscutului logo JO: albastru, galben, negru, verde si rosu. Colectia se caracterizeaza prin vibratia culorilor selectate si designul captivant, dar si prin spiritul desavarsit al acestor competitii sportive internationale… regasit acum la mana purtatorului.

Ceasul prezinta un diametru de 39.5 mm, cu o curea de piele perforata cu rol in design, cat si in aerisirea pielii in purtarea de zi cu zi. Pe spatele carcasei sunt inscriptionate, pe un inel din aluminiu, toate orasele gazda cu Omega in rol de Cronometru Oficial, incepand si terminand cu Jocurile Olimpice din Los Angeles din 1932, respectiv 2028. Sportivitatea cadranului si simetria elementelor componente, cu inducere evidenta spre conceptul de baza – cronometru, completeaza caracteristicile generale ale colectiei.

Colectia limitata Omega Seamaster Olympic Games cuprinde 2.032 de ceasuri pentru fiecare versiune din colectie - o cifra deloc intamplatoare, cu referinta la Jocurile Olimpice din anul 2032 si implicit la aniversarea de 100 de ani a marcii de ceasuri Omega ca #OfficialTimeKeeper la Jocurile Olimpice.