OMEGA prezintă ediția limitată Seamaster 300 "SPECTRE"

Seamaster a fost ceasul lui James Bond încă de la producƫia Goldeneye, lansată în 1995. Stilul său clasic și trăsăturile dinamice se potrivesc perfect la încheietura mâinii acestui personaj iconic.

Din motive evidente, acest ceas este produs în ediție limitată la doar 7,007 piese.

Cu un bezel bi-direcƫional rotativ conceput special pentru scafandri și realizat din ceramică polișată, ceasul cucerește instant și iremediabil. Designul este completat de o scală de 12 ore din LiquidMetal®, ceea ce permite citirea oricărui fus orar de pe glob. Este așadar ceasul ideal pentru o persoană care se află mereu în acƫiune. 

Printre celelalte trăsături unice se numără secundarul central, botezat “acadea”, și cureaua tip NATO cu 5 dungi negre și gri, cunoscută și sub denumirea de “cureaua NATO marca James Bond”.   Inscripția "007" este gravată pe inelul care ține cureaua.

Fiecare ceas are propriul număr, gravat pe carcasă. Această identitate personală este completată de inscripția “SPECTRE”, care celebrează cea mai nouă aventură a lui Bond pe marile ecrane.

Bineînțeles, trusa niciunui spion nu ar fi completă fără gadget-uri. Ceasul agentului 007 este pus în mișcare de calibrul OMEGA Master Co-Axial 8400, un mecanism cu adevărat revoluƫionar. 

Cu toate că intriga celei mai noi aventuri a spionului rămâne deocamdată un secret, stilul elegant cu care ne-a impresionat dintotdeauna James Bond va fi din nou în atenţia tuturor. Modelul Seamaster 300 "SPECTRE" completează perfect ținutele agentului 007 cu designul său sofisticat și îndrăzneț.