Pentru mai multa frumusete, alege bijuteriile CASATO!

O aparitie stralucitoare si de efect, sub sarmul natural feminin. Prin aceasta perspectiva Casa italiana de Bijuterii Casato, inconfundabila pentru rafinamentul si designul ales pentru toate colectiile de bijuterii din portofoliul sau, te invita sa descoperi lumea Casato.

Marca Casato este intr-o permanenta perfectionare a armoniei dintre stil si forma, cu bijuterii care invoca arta creatiei. Intregul proces creativ al maestrilor bijutieri se asimileaza cu arta si sculptura, de aceea piesele Casato sunt intotdeauna unice, sub semnatura “libelulei” ca simbol al frumusetii si delicatetii!

Bijuterii Casato
Bijuterii Casato

 

Descopera bijuteriile Casato pentru mai multa frumusete!

Bijuteriile Casato sunt foarte confortabile gratie greutatii reduse si redefineste personalitatea purtatoarei, contribuind la si mai multa frumusete si stralucire in aparitii. Sunt utilizate o mare diversitate de pietre naturale 100%, selectate pe criterii riguroase de calitate si claritate, de la pietre pretioase - diamante, safire, rubine si emeralde, cu o pretiozitate desavarsita, pana la pietre colorate - onix, coral, opal etc., pentru emotii prin culoare.

Bijuteriile Casato sunt manufacturate din aur alb, roz sau galben (la comanda) si sunt dedicate fara indoiala tuturor femeilor moderne, care sunt in cautarea celebrarii frumusetii cu bijuterii remarcabile in orice moment!

Bijuterii Casato
Bijuterii Casato

 

Cele mai apreciate colectii de bijuterii CASATO au fost selectate pentru a  accesoriza tinutele vestimentare din cadrul unor evenimente speciale, precum Gala Premiilor GOPO 2018 sau Cerbul de Aur 2018.

Bijuteriile CASATO sunt disponibile in Romania #ExclusivLaCellini! Te asteptam sa descoperi creatiile marcii in Cellini Grand Boutique din Baneasa Shopping City sau magazinul Cellini din complexul comercial Bucuresti Mall - Vitan. De asemenea, poti solicita detalii privind colectiile online pe cellini.ro!

__

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele noastre! 

#viataefrumoasaimpreuna