Sportiv si feminin: Tissot PR 100 Lady Sport Chic

Prezentat la Baselworld 2018, noul Tissot PR 100 Lady Sport Chic, din marea familie “PR 100”, aduce impreuna atingerea sportiva si esenta feminina intr-o colectie de ceasuri dedicata femeilor puternice, care fac fata provocarilor zilnice, dar care au si o latura ascunsa a sensibilitatii!

 

Particularitati redefinite

Intr-o directie mai speciala fata de restul ceasurilor din colectia “PR 100 Lady”, fiecare femeie va avea ocazia sa descopere in fiecare ceas Tissot PR 100 Lady Sport Chic simplitatea elegantei si frumusetea unui design robust si practic, gratie indexurilor si indicatoarelor care ofera o vizibilitate optima.

Desi la prima vedere se infatiseaza minimalist, exista cateva detalii care valorifica intr-un stil aparte Tissot PR 100 Lady Sport Chic, precum marginile stilizate (bezelul) care contrasteaza excelent cu restul designului sau suprafetele lustruite/satinate ale carcasei si bratarii din otel inoxidabil, pentru o experienta deosebita la atingere. Pentru un plus de eleganta si stralucire, se poate opta pentru modelul cu 12 diamante Top Wesselton integrate armonios in interiorul cadranului.

Tissot PR 100 Lady Sport Chic este echipat cu un mecanism de tip Quartz, cu o tehnologie integrata foarte utila - E.O.L. (End-Of-Life) - care iti va indica momentul oportun pentru a schimba bateria ceasului.

Ceasurile Tissot PR 100 Lady Sport Chic sunt ideale pentru a fi purtate in fiecare zi, indiferent de ocazie. Pot fi accesorizate cu usurinta atat tinutelor sportive/casual, insa se potrivesc foarte bine si unor tinute vestimentare elegante. Astfel, fie ca incepi ziua intr-o nota obisnuita la birou si o termini prin participarea la un eveniment special, nu vei fi nevoita sa schimbi ceasul de la incheietura mainii!

CELLINI este partener oficial al marcii elvetiene de ceasuri TISSOT in Romania. Te invitam sa descoperi colectiile in magazine sau online pe cellini.ro!

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele noastre! 

#viataefrumoasaimpreuna