Strălucește cu bijuteriile BIGLI!

Thierry și Laurence și-au dorit forme pure și simple ale frumuseții, în bijuterii de o adevărată valoare intrinsecă, care să prezinte o poveste. Odată accesorizate, povestea lor devine povestea ta!

De mai bine de 20 de ani, fondatorii BIGLI cuprind în colecțiile de bijuterii povești reale din viața lor, gata oricând să simbolizeze un moment important și din viața ta: absolvirea, cererea în căsătorie, nunta, nașterea copiilor etc. Așadar, toate momentele frumoase ale vieții, cu emoții și sentimente intense, sunt cuprinse în bijuteriile BIGLI: bucurie, dragoste, împlinire etc.

 

Descoperă colecțiile de bijuterii BIGLI

Mini Sweety este colecția flagship a brandului. Pietrele naturale colorate, în diferite dimensiuni și forme, sunt tăiate în stilul cabochon. Sunt bijuterii perfecte pentru ocazii care să-ți dezvăluie starea și personalitatea!

Waves și Mini Waves prezintă un design seducător, care te ademenește în lumina reflectoarelor. Strălucește oriunde și oricând datorită prezenței diamantelor!

Chloe și Mini Chloe sunt bijuterii rezultate din imaginația fuziunii materialelor. Ascund tehnici fine de manufacturare, rezultând forme splendide și pline de entuziasm!

Nicki și Mini Nicki sunt dedicate femeilor libere, cu o gândire extrovertită, care vor să descopere bucuria unui stil aparte!

Milla este colecția de bijuterii care exprimă puritatea fericirii în expresii naturale și fresh. Sunt bijuterii prețioase și versatile, care se pot purta în fiecare zi.  

Lilly Bloom semnifică ceea ce natura ne dăruiește și inspiră! Simbolizează înflorirea și spectaculozitatea naturii într-o varietate de culori pe care să le accesorizezi ușor ținutelor tale.

Infinity evocă infinitatea armoniei. Sunt adevărate comori, spectaculoase prin formă și strălucitoare prin prezența diamantelor!

Moments reprezintă un mixt de sentimente din viața ta care sunt curprinse în pietrele prețioase. Sunt bijuterii memorabile, care îți reflectă personalitatea și mai ales trăirile!

Moon sunt o colecție de bijuterii puternice și dinamice, cu un volum mai mare al pietrelor naturale din componență. Se remarcă culorile unice BIGLI, ce le oferă astfel mai multă admirație!

Flow ne înfățișează viața ca o succesiune de evenimente și oportunități... alături de inelul potrivit! Colecția de inele exprimă esența personalității tale, într-o formă captivantă a dragostei, intimității și prieteniei!

Cocktail îți prezintă rețeta strălucirii prin combinații îndrăznețe! Bijuterii colorate, excelent finisate, înfrumusețate cu diamante albe și pietre prețioase.

 

Te așteptăm să descoperi bijuteriile BIGLI în magazinele Cellini Boutique din Promenada Mall și complexul comercial Băneasa Shopping City din București!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna