TAG Heuer Aquaracer Green

Brandul elvetian de ceasuri TAG Heuer introduce doua noi modele de ceasuri in populara colectie Aquaracer, atat pentru EL, cat si pentru EA, intr-o culoare trendy & fashion: VERDE!

Noile ceasuri TAG Heuer Aquaracer sunt inspirate din verdele-smarald al oceanului si sunt dedicate purtarii in fiecare zi, fie ca vorbim de activitati acvatice sau plimbari citadine. Modelele se pot achizitiona individual, cat si impreuna – ideal pentru cuplurile care isi doresc sa aiba ceasuri pereche!

 

Verdele este noul trend

Ceasurile prezinta un cadran foarte atractiv, de tip “sunray effect”, fiind usor de remarcat si admirat in orice conditii. Modelul barbatesc, de 43 mm, cu mecanism Automatic (Calibre 5) prezinta linii orizontale care traverseaza cadranul si aminteste astfel de docurile din lemn unde barcile acosteaza. Modelul feminin, de 32 mm, prezinta 11 indexuri elegante cu diamante stralucitoare si mecanism Quartz. Ambele ceasuri sunt manufacturate din otel inoxidabil.

TAG Heuer Aquaracer Green
TAG Heuer Aquaracer Green

Pregatite pentru sporturi acvatice

Asa cum numele colectiei indica, cele doua modele de ceasuri sunt pregatite pentru activitati acvatice, avand urmatoarele caracteristici: rezistenta la apa de pana la 300 m, bezel rotativ unidirectional, coroana insurubata, indicatoare si indexuri luminescente (SuperLuminova), sistem dublu de securitate a bratarii (cu extensie pentru scufundari), cat si un geam rezistent din safir cu tratament antireflex.

Desi au un evident design sportiv, se potrivesc excelent si tinutelor casual, gratie robustetii si liniilor stilizate ale carcasei. In plus, bratarile sunt confortabile in asa fel incat sa iti doresti sa porti ceasul in fiecare zi!

__

Mai multe informatii despre colectiile de ceasuri TAG Heuer le poti solicita in singurul magazin monobrand din Romania amplasat in complexul comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti sau online pe cellini.ro!

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele noastre!