TAG Heuer prezinta Connected Modular 41

In urma lansarii modelului TAG Heuer Connected Modular 45, TAG Heuer extinde colectia pentru a include ceasul “conectat” cu un nou diametru de 41 mm.


Cea mai recenta versiune, mai mica in diametru si dotata cu o paleta de culori noi, este adaugata la colectia de ceasuri din gama smart a brandului elvetian. Modelul a fost special reproiectat pentru cei cu incheieturi mai mici sau pentru cei care prefera un ceas de mana cu diametru mai mic.

Prezentat deja in martie 2017, TAG Heuer Connected Modular 45 a redefinit posibilitatile unui ceas interactiv-smart care sa acceseze zona de lux. Acesta este in totalitate Swiss Made, incorporeaza un concept modular ingenios si intruchipeaza statutul de lider al TAG Heuer in segmentul de ceasuri de lux.

TAG Heuer este incantat sa dezvaluie in cadrul #GenevaDays cel mai recent model de ceas din colectia sa: TAG Heuer Connected Modular 41. Sunt 7 modele standard care permit customizari in functie de preferintele fiecarui purtator.  

Ceasul TAG Heuer Connected Modular 41 este dezvoltat in colaborare cu companiile Intel si Google, oferind o serie importanta de imbunatatiri fata de versiunea precedenta: ecran cu tehnologie AMOLED la o rezolutie 390 x 390/densitate 326 ppi si luminozitate optimizata - max. 350 nits. In plus, capacitatea sa de stocare a fost crescuta la 8GB, iar memoria RAM la 1GB, ceea ce il face potrivit in orice conditii de utilizare.

Nu in ultimul rand, TAG Heuer Connected Modular 41 ofera facilitati precum GPS, NFC si Android Pay, dar si customizari via TAG Heuer Studio. Ruland pe un sistem de operare Android Wear, ceasul prezinta posibilitatea de a fi interconectat cu telefoanele Android sau IOS.