Tendinte in purtarea bijuteriilor

In cadrul targului international Vicenzaoro dedicat industriei bijuteriilor, organizat in orasul Vicenza, s-au dezvaluit noile tendinte in materie de bijuterii! Vicenzaoro este cel mai mare targ de bijuterii din Europa si aduna laolalta vizitatori, comercianti, designeri si pasionati de arta bijuteriilor, care au ocazia sa cunoasca noile tendinte si sa descopere in premiera colectiile unor case de bijuterii consacrate, precum Leo Pizzo (in exclusivitate in Romania la Cellini), Casato (in exclusivitate in Romania la Cellini),  Crieri (colectii disponibile la Cellini), Ponte Vecchio Gioielli (colectii disponibile la Cellini) s.a.m.d.  

 

Revenind la tendinte in purtarea bijuteriilor, putem remarca urmatoarele:

  • Accesorizarea bijuteriilor in functie de caracterul unic al posesoarei. Se iau in considerare mai multe criterii, precum forma fetei, culoarea pielii, comportament - atitudine (melancolic, flegmatic, coleric, sangvin etc.) si stilul tinutei vestimentare. Astfel poti alege, intr-un mod complex, bijuteria care ti se potriveste cu siguranta!
  • Conceptul de maximalism, adica purtarea de bijuterii de marime medie spre mare/foarte mare, cu forme indraznete si actuale, intr-un contrast permanent cu tinuta.
  • Revenirea purtarii bratarilor si colierelor stratificate, in diferite forme si combinatii de materiale, pentru starile de spirit de tip “cool vibe” in orice moment! Bratarile tennis cu diamante sunt de asemenea foarte cautate pentru look-ul atractiv oferit, cu note intre sportivitate si luxury, intre clasic si contemporan (bijuteriile Crieri din colectia Imperdibile sunt disponibile la Cellini).
  • Cerceii alungiti sau in stil candelabru pentru evidentierea spiritului feminin gratios care pune accent pe eleganta desavarsita. Desi la prima vedere sunt pretabili tinutelor sofisticate (de gala sau evenimente speciale), se pot dovedi foarte usor de accesorizat si unor tinute casual, de zi cu zi – gratie lejeritatii in purtare si greutatii foarte reduse (colectiile de bijuterii Casato sunt disponibile exclusiv la Cellini).
  • Alegerea bijuteriilor in culori vibrante si nonconformiste, indiferent de anotimp. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie sa astepti vara pentru a accesoriza bijuterii cu pietre naturale colorate. De asemenea, accesorizarea unor bijuterii tematice, care amintesc de frumusetea florei, de frumusețile naturii etc. (bijuteriile Leo Pizzo din colectiile Flora, Animalia sunt disponibile exclusiv la Cellini).
  • Diamantele vor fi intotdeauna o alegere perfecta, cu care nu o sa dai gres; totusi, in cautarea alternativelor atractivitatea perlelor intra pe un trend ascendent. Acestea se pot utiliza si in combinatie cu aurul sau cu alte pietre pretioase/semipretioase!

 

Pentru a fi in peisajul stralucitor al industriei bijuteriilor, suntem in permanenta conectati cu marcile de bijuterii partenere pe care le reprezentam oficial in Romania. Datorita acestui statut privilegiat si exclusivitatilor prezente pe piata autohtona (casele de bijuterii Leo Pizzo, Casato sunt exclusiv la Cellini in Romania), onoram cele mai exigente cereri prin intermediul celor mai noi colectii de bijuterii, care pot fi achizitionate direct din stocul propriu (magazine sau online pe cellini.ro) sau la comanda ferma in limita disponibilitatii.

Te asteptam in Cellini Grand Boutique din complexul comercial Baneasa Shopping City Bucuresti sau solicita informatii despre bijuteriile dorite online pe cellini.ro!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna