Tissot Alpine, ceasul șoferilor cu stil!

Tissot Alpine On Board Automatic prezintă un concept foarte interesant pentru cei care iubesc să conducă, dar nu oricum, ci într-un stil propus de marca elvețiană Tissot!

Designul meticulos al ceasului îi permite posesorului o experiență aparte în condusul mașinii. Carcasa ceasului Tissot Alpine se poate detașa de la curea și fixa pe bord, într-un suport special, ce îi va permite astfel șoferului să vizualizeze confortabil timpul petrecut pe șosea!

Tissot Alpine
Tissot Alpine

Tissot Alpine este echipat cu un calibru high-end, Valjoux A05.H31, cu 60 de ore rezervă de mers, un mecanism la fel de complex precum motorul unei mașini performante. Pe lângă aspectul de fixare a carcasei pe bordul mașinii, ceasul în sine prezintă elemente 100% sportive, evidențiate prin design și culoare, alături de o curea perforată din piele.

Cadranul evocă succesul mașinii de curse Alpine „Berlinette”, celebră în perioada anilor ‘60-‘70! Marca elvețiană de ceasuri Tissot și producătorul francez de automobile sport Alpine dețin un parteneriat solid, cele două branduri fiind o imagine apreciată în lumea curselor auto.

__

Solicită mai multe detalii despre ceasul Tissot Alpine în magazinele Cellini sau online pe cellini.ro!

#CelliniRomania #CeleMaiFrumoaseCadouri #ViataEFrumoasaImpreuna