Tissot T-Wave, o romanta la mana EI

Inchipuie-ti o esarfa de matase purtata de vant... Eleganta si usurinta miscarilor ei, purtata de curentii de aer, ii reda o calatorie diafana in admiratia trecatorilor. 

Ceasul-bijuterie Tissot, din frumoasa colectie T-Wave, nu reprezinta altceva decat o romanta in jurul incheieturii mainii Ei, a spiritului feminin liber si aventurier in descoperirea de noi trairi. Cu tipare iesite din comun, liniile carcasei sunt asemenea unei siluete subtile, iar indicatoarele amintesc de petalele florilor de apa.

Ceasul, manufactura Swiss made, cu mecanism Quartz si geam din Safir, poate fi purtat in orice imprejurare, fie ca ne referim la o tinuta care necesita o nota finala de eleganta, fie ca vorbim de o vestimentatie casual, de zi cu zi. Colectia prezinta mai multe modele disponibile care sa se potriveasca fiecarui stil de personalitate: cadran simplu sau cu decor, bratara tip bijuterie sau curea din piele. De asemenea, este disponibila si o editie cu totul deosebita - cu cadran sidefat si diamante, pentru o romanta incununata cu stralucirea acestor nestemate.

Tissot T-Wave este dedicat cu precadere tuturor celor care cauta delicatete cu fiecare clipa traita, un ceas-bijuterie care transmite fluiditatea timpului in stilul unic al colectiei si evoca admiratie si imaginatie cu fiecare pas. #ThisIsYourTime