VACHERON CONSTANTIN, ÎN ROMÂNIA ÎN EXCLUSIVITATE PRIN CELLINI

București, România, 6 iunie 2017 - Cellini adaugă o nouă stea în palmaresul mărcilor excepționale. Începând din aceasta lună, marca de ceasuri Vacheron Constantin va intra în portofoliul grupului şi va fi disponibil exclusiv in rețeaua Cellini. 

Dragoș Nicolae, Director General Cellini, a declarat: “Este o mare onoare și un motiv de bucurie să anunţăm începutul unei colaborări de excepţie cu una dintre cele mai bine cunoscute şi mai respectate manufacturi ale tuturor timpurilor. Prezența Vacheron Constantin confirmă încă o data standardul Cellini și poziția grupului pe piața din România.”


DESPRE VACHERON CONSTANTIN

Vacheron Constantin a fost fondat la Geneva în 1755 de Jean-Marc Vacheron, fiind cel mai vechi producător de ceasuri din lume, cu o producție continuă de peste 260 de ani. Fondatori ai spiritului ceasornicariei fine, cei de la Vacheron Constantin continuă să proiecteze, să dezvolte și să producă adevărate ceasuri de excepție, bazându-se pe cei trei piloni fundamentali ai mărcii: o tehnică perfect stăpânită, estetică inspirată și armonioasă și un nivel extrem de ridicat de finisare. Urmărind legăturile sale îndelungate cu lumea artei și a culturii, Vacheron Constantin se angajează să promoveze meșteșuguri artistice remarcabile, care joacă un rol deosebit de important în ceea ce înseamnă creativitatea contemporană, subliniind în același timp excelența obținută prin combinarea acestor talente cu cele ale designului. Astfel, Vacheron Constantin creează și astăzi unele dintre cele mai precise și mai frumoase ceasuri din lume.

DESPRE CELLINI

Cellini Group este leader pe piața bijuteriilor si ceasurilor de lux din România, cu o rețea de 13 magazine.

Numele grupului a fost inspirat de cel al renumitului bijutier renascentist Benvenutto Cellini (1500 – 1571). Brandul a luat naștere în 1999 din dorința de a oferi pieței romanești o rețea de magazine în care cumpărătorii pot gasi ceasuri și bijuterii aparținând unor marci prestigioase, recunoscute pentru calitatea și excelența lor: Hublot, Breguet, Blancpain, Cartier, Jaquet Droz, Omega, Breitling, Bell&Ross, Corum, Graham, Rado, Longines, Tissot, Swatch, Fabergé, Maria Granacci, Eva Nobile, Furrer Jacot, Le Midì, Montegrappa.