Visul unei Nopti de Vara la Harper's Bazaar Party!

In cadrul evenimentului Midnight Garden Party din Gradina Casei Universitarilor, organizat joi, 23 mai, de revista de moda Harper’s Bazaar Romania, CELLINI a avut o aparitie spectaculoasa gratie conceptului inedit abordat – Visul unei nopti de vara, in care scenele mitologice s-au armonizat cu stralucirea bijuteriilor!

Petrecerea, efervescenta si in spiritul elegant si sofisticat al revistei Harper’s Bazaar, a fost un loc de intalnire pentru nume importante din industriile de fashion, beauty & arte, cu numerosi invitati, precum vedete, influenceri, personalitati din showbiz. In spiritul acestei atmosfere vibrante, CELLINI a propus tuturor celor care au dat curs invitatiei evenimentului patrunderea intr-o lume mitologica plina de puritate si frumusete, prin prezenta nimfelor, dar si cu spirite hedoniste, prin prezenta satirilor! Personajele mitologice, excelent integrate in peisajul natural al gradinii Casei Universitarilor – transformata pentru o noapte in “padure mistica”, in care s-a dat frau liber visurilor, au fost acompaniate de sunetele melodioase ale harpei, instrumentul muzical “ceresc”, atat de adorat de zei si zeite.

Nimfele, satirii si acordurile harpei au insemnat o adevarata ispita pentru invitati, o cale magica de a descoperi Visul unei nopti de vara, dar si un prilej inedit pentru a admira cele mai stralucitoare bijuterii de la brandurile disponibile in exclusivitate la Cellini: Leo Pizzo, Casato, Maria Granacci.  

Te asteptam pe paginile noastre de Facebook si Instagram pentru a vizualiza fotografii spectaculoase din cadrul evenimentului!